ANNONS

Julbord i Katrinelund

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

I dag är ingen vanlig onsdag för det r julbords-onsdag!! Weeeee. Peppar julmusik hela dagen som uppladdning och bakar lussebullar och limmar pepparkakshus på löpande band (bli inte för impade, jag köpte färdiga kit – ett med småhus och sen varsitt sånt klassiskt större till barnen att pimpa).

I söndags firade vi första advent med julbord ute på landet. Idylliskt så det förslår med snö och allt! Älskar Katrinelund, så vackert (och GOTT) året om. Hit borde ni verkligen åka om ni missat det.

Vi har varit här flera år med hela ligan i granngänget på julbord men fick inte till något med allas kalendrar i år så det fick bli en julbordslunch med barnen istället. Mysig det med!

Både Micke och jag älskar ju julmat, barnen not so much 😉 Tror de åt varsin prinskorv och potatis och några pepparkakor hehe. Men hela grejen är ju mysig och de var riktigt sams så det var julefrid deluxe ändå!! Och lika gott som alltid. Bra Jansson, underbar friterad brysselkål och livsfarligt god romrussin-rockyroad!! Ska se om jag lyckas få tag i receptet.

I kväll blir det barnfritt julbord på Eztrad med några vänner, showen vi var på i somras var ju såå kul så förväntningarna är höga 🙂 Nån som varit där kanske??

(Min jultröja HÄR, Mickes jultröja HÄR)

KRAM

6
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00