Julbord i Katrinelund

Innehåller annonslänkar

Hej hej

I dag är ingen vanlig onsdag för det r julbords-onsdag!! Weeeee. Peppar julmusik hela dagen som uppladdning och bakar lussebullar och limmar pepparkakshus på löpande band (bli inte för impade, jag köpte färdiga kit – ett med småhus och sen varsitt sånt klassiskt större till barnen att pimpa).

I söndags firade vi första advent med julbord ute på landet. Idylliskt så det förslår med snö och allt! Älskar Katrinelund, så vackert (och GOTT) året om. Hit borde ni verkligen åka om ni missat det.

Vi har varit här flera år med hela ligan i granngänget på julbord men fick inte till något med allas kalendrar i år så det fick bli en julbordslunch med barnen istället. Mysig det med!

Både Micke och jag älskar ju julmat, barnen not so much 😉 Tror de åt varsin prinskorv och potatis och några pepparkakor hehe. Men hela grejen är ju mysig och de var riktigt sams så det var julefrid deluxe ändå!! Och lika gott som alltid. Bra Jansson, underbar friterad brysselkål och livsfarligt god romrussin-rockyroad!! Ska se om jag lyckas få tag i receptet.

I kväll blir det barnfritt julbord på Eztrad med några vänner, showen vi var på i somras var ju såå kul så förväntningarna är höga 🙂 Nån som varit där kanske??

(Min jultröja HÄR, Mickes jultröja HÄR)

KRAM

 1. Mia skriver:

  Jag skulle gärna gå på det där julbordet, ser magiskt ut! Men jag har liksom du två barn som inte äter så mycket och att betala typ 300kr/barn och så rör de knappt maten…..jag skulle inte kunna njuta då : (

  Får försöka se om nån vill låna dem lite… : )

  1. Nej jag vet, hörde av en bekant vars jämnåriga barn ”slagit rekord i tallrikar julmat” samma dag och tittade på mina små kräsna matvägrare och det blir ju inte samma valuta för pengarna haha. Men ser det som en helhetsgrej värt det ändå! Men nej de får inte följa med på alla julbord jag betar av under december 😉 Kram

   1. Louise skriver:

    Har lite samma problem 😬 Skulle aldrig ha råd att gå på så många julbord i december, kostar ju oftast runt 700! Tur att vi får ett via jobbet och sen brukar jag ha råd med ett med vännerna 🙂

    1. Ja det är ofta dyrt jag håller med! Men det är något jag verkligen värdesätter och spar till i min budget eftersom det är något jag älskar, och några blir jag bjuden på av svärföräldrar och min familj då det är våra traditioner och ett bjuder mitt företag på 🙂 Kram

 2. Helene skriver:

  Jag brukar också köpa färdiga pepparkakshus att sätta ihop och dekorera men har du hittat något annat än Annas vanliga?

  1. Småhus från Gille. Och även IKEA brukar ha normalstora. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..