Tomtecookies och julklänning

Innehåller annonslänkar

DSC_3420

 

Hej hej

Det kryllar av dessa kakor på sociala medier just nu, tror de kommer från Fixasjälv från början. Busenkla goda kakor! Gillar man pepparkakor och gillar man skumtomtar så kan man ju inte annat än gilla dessa 🙂

DSC_3407

Tomtecookies

Ni behöver:
färdig pepparkaksdeg
skumtomtar

Klipp tomtarna mitt i tu. Skär en skiva av pepparkaksdegen och tryck fast degen runt tomten. Platta till något och lägg på en plåt med bakpapper. Grädda dem i ugnen 175 C i ca 10 min, håll koll så de inte bränns. Kakorna är mjuka när man tar ut dem men låt dem svalna så stelnar de till knapriga kakor med seg fyllning.

Ät och njut!

DSC_3411
DSC_3412
DSC_3413
DSC_3417
DSC_3430

Juligare än så blir det ju nästan inte, pepparkakor OCH skumtomtar!!

Img 7196.jpg

Passar på att tipsa om något mer juligt, denna mörkröda sammetsklänning. Lång och tjusig i skön stretching modell, finns HÄR. Ganska lång (jag får nog lägga upp min nån cm så jag inte snubblar) men finns även i kort modell HÄR. Och i svart HÄR! Nyårsklänningen kanske?

Fler klänningstips HÄR, 30 % på dyraste varan just nu.

Img 7197.jpg

Men nu ska jag snart svida om till VITT för i kväll blir det julfest med grannfruarna och klädkoden är vitt/glittrigt/snö/fluffigt..

Img 7187.jpg

Önskar er en fin fredag!!

KRAM

LOADING..