ANNONS

Fredagsfrukost, lördagslunch och kvällens middagsplaner

/
Img 7578.jpg

Hej hej

I går började dagen med frukost på Scandic i Västhaga. Tror inte jag varit där på typ 30 år? Men det var ju alldeles nyrenoverat och fräscht! Mötte upp influencerkollegorna och Almi på månadens bloggfrukost – som startade med glögg! Älskar glögg 🙂

Img 7574.jpg
Img 7584.jpg
Img 7576.jpg
Img 7580.jpg
Img 7585.jpg
Img 5851.jpg

Dagens frukost får bog bli bara kaffe 🙂 laddar för julbord! (nej det är ganska dålig uppladdning för då blir man mätt på två minuter). Årliga julbordet med Mickes familj på Stora Örebro. Och sen bär det av för en dejt på tu man hand i kväll och övernattning på Lanna Lodge med Micke. Där har jag nog inte heller varit på 30 år. (Låter läskigt gammalt att prata om saker man gjort för t r e t t i o år sen??) Var med i Lanna golfklubb när jag var liten och tog grönt kort där. Så det är nog t.o.m 35 år sen.. gulp 🙂 Kul ska det bli iallafall även om det inte blir nån golf i dag.

Vad gör ni denna lördag?

KRAM

14

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00