Julbord och 3-rätters – min lördag

Innehåller annonslänkar

Img 7641.jpg

Hej hej

Min lördag bestod av både julbord och 3-rätters. Till lunch åt vi julbord på Stora hotellet med Mickes familj. Det har blivit tradition! Regnet stod som spön utanför men vi hade julstämning ändå.

Img 7627.jpg
Img 7642.jpg
Img 7628.jpg
Img 7632.jpg
Img 7636 1.jpg
Img 7644.jpg

Sen följde barnen med svärföräldrarna hem och vi åkte vidare till Lannalodge för en liten mysig getaway.

Img 7649.jpg

Hade ju inte varit här på 30 år så det hade hänt en hel del kan man säga. Och tar ju typ en kvart från Örebro bara, kan inte minnas att det var så nära? Kanske någon ny väg..

Img 7743.jpg

Vi värmde upp oss i bastun och tog ett dopp i bubbelbadet med utsikt över den svarta natten. Mysigt! (Ser ut som jag har horn eller helt knölig panna?)

Img 7690.jpg
Img 7685.jpg

Img 7694.jpg
Img 7703.jpg

(Baddräkt HÄR)

Img 7722.jpg

Upptinade och avslappade så blev det en tre-rätters i restaurangen. Resterande sällskap åt julbord men då vi ätit det till lunch tog vi hellre något annat och åt en gratinerad (!) skagentoast (det måste jag ju testa att göra, varm och krämig med lite gratinerad yta och en röra på räkor och hummer) och sen en perfekt tillagad ryggbiff med palsternackspuré och ankleversås som var huuur gott som helst!

Img 7748.jpg
Img 7754.jpg
Img 7758.jpg
Img 7774.jpg

Sen hängde vi på rummet, kikade på Aviciis minneskonsert på tv:n och surfade på spanska ikea-sidan 🙂 Mitt kvällsnöje just nu, försöker komplettera med lite inredning och prylar vi behöver i Spanien och känner inte direkt till några andra butiker (men tar gärna emot tips om ni har, i Torrevieja).

Img 7782.jpg

Img 7780.jpg

Blev inga bra bilder på min klänning men det är DENNA och i en jätteskön och fin modell (och nu på kampanj!). Kamerans inställningar har gått bananas och bilderna blir lite hejkon bacon, suddiga och röriga så fort det inte är dagsljus. Vilket betyder ungefär 95 % av dygnets timmar. Måste nog lämna in den till någon som vet vad de gör.

Dagen efter vaknade vi upp till ett vinterlandskap och riktiga Disney-flingor!

Img 7801.jpg
Img 7812.jpg
Img 7811.jpg

DENNA kappan var ett av mina bästa köp i höst! Påfyllt i alla färger och storlekar nu, HÄR hittar ni den. Ganska rymlig i strl och känns både lyxig och fin i kvalitén med bra passform så den är ett riktigt kap! (och missa inte att ni får 30 % på en vara nu med koden 405735)

Img 7804.jpg

Mysig liten trip på tu man hand som avslutades med fin-lunch 😉 innan vi hämtade upp småttingarna.

Img 7827.jpg

Kvällen avslutades med filmkväll Huset med den mystiska klockan (med bla Jack Black och Cate Blanchett – två av mina favoriter). Men vi valde nog en lite för läskig film för den ena av dem skrek att hen skulle få mardrömmar och rusade upp på sitt rum och kom inte ner förrän vi satte på julkalendern istället 😉 (Men vi andra tyckte den var bra trots lite hög åldersgräns.)

KRAM

 1. Jennie skriver:

  Hej!
  Skjortan som din son har på sig, var är den köpt?
  Med vänlig hälsning,
  Jennie

  1. Den köpte han själv på Primark i Spanien 🥰 kram

 2. Linda skriver:

  Hej! Jag bor i Marbella. Jag handlar mycket på nätet. Nodicnest.es har massa fint. Vackert.es och maisondumonde.es.😘

  1. Tack för tips, ska kolla in dem! Kram

 3. Helena skriver:

  Hej Victoria.
  Sök i gruppen på FB där får du flera tips om möbelaffärer i närheten av Torre. Vi tycker nog dock att IKEA är det säkraste kortet. Då vet man vad man får:) IKEA har ju ett showroom i Torrevieja och kanske kan man göra sin beställning därifrån.
  Lycka till

  1. Ja ikea funkade fint, vi har beställt därifrån tidigare med hemkörning i Torrevieja. Men det hade ju varit kul att bryta av med något annat och letar efter balkongmöbler som jag tyvärr inte hittar några där. kram

  1. Det gick tyvärr inte att läsa pga betalsida men tack för tips!

 4. Maria skriver:

  Hej! Det ligger en bra affär som har typ allt man behöver för hus/lägenhet (lite som Bauhaus fast roligare) inne på la zenia boulevard. Leroy Merlin heter den! Ligger liksom på baksidan bredvid decathlon! Sen alla chinashops har ju hur mycket som helst för inga pengar alls.. inte så mycket möbler men allt annat man behöver ( och inte behöver🙈)
  Övrigt så finns det ju hur många möbelaffärer som helst om du åker N332 från torrevieja in mot la zenia och forsätter en bit till mot cabo roigh osv! Lycka till ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..