ANNONS

Helrenovering :) Hemma-spa med Maybeauty

/

I samarbete med Maybeauty

IMG_7918

Hej hej

Denna årstid är i n t e den roligaste för hyn. Det är mörkt och kallt och blåsigt och trist och huden ropar efter fukt. Jag behövde en helrenovering från top till tå och började med en rad ansiktsmasker som jag tänkte presentera. De kan användas en och en men extra bra resultat får man om man använder dem i hop så här.

IMG_7915

The incredible Pore strip. Denna hade jag inte testat förut! Pore strip tar bort pormaskar och gör hyn på näsan lenare och renare. Enkel att använda – man fuktar bara nästan, drar av skyddsfilmen på en strip och fäster den på näsan. Låt sitta 30-40 min och torka. Dra sedan av den och se vad mycket orenheter som åker med. Hua! Både skräp och små fjun fastnade. Välbehövligt 🙂

IMG_7921

Sen har vi denna:

IMG_7922

The incredible Pore mask. Denna gör jag med jämna mellanrum och är min favorit i serien. Applicera masken på de områden du vill fokusera på. Låt torka 15-30 min (stramar rejält när den torkat) och skölj sedan av den med vatten. En  ansiktsmask som drar ut fett ur hyn, rengör porerna och gör så de drar ihop sig och blir synligt mindre. Denna gör verkligen huden mjuk och fräsch och slätare, sminket sitter så mycket bättre på en slätare yta. Brukar ha den på halsen också, stramar till lite 🙂 Som sagt en favorit!

IMG_7923
IMG_7930
IMG_7933

Sen har vi denna:

IMG_7935

The incredible Fase mask. Den svarta ansiktsmasken som kanske de flesta känner till vid det här laget och många älskar. Applicera masken med hjälp av penseln på de områden i ansiktet du vill fokusera på (undvik behåring, det kan luggas ;)). Låt torka 30-45 min. Dra sedan av masken och se alla orenheter som fastnat på insidan. Masken livar upp hyn och gör den rosig och levande. Tar bort döda hudceller, pormaskar och olja i fet hud, samtidigt som den gör hyn märkbart renare (och lenare) efter bara en behandling. Rensar upp rejält kan man säga.

IMG_7940
IMG_7943
IMG_7951
IMG_7957

Och tillsist men inte minst denna:

IMG_7959

Bio Cellulose Face Mask. Denna mask är ljuvlig och känns riktigt lyxig! Öppna förpackningen och ta ut masken. Ta bort ena skyddslagret och applicera masken på ansiktet. Dra sedan av det andra skyddslagret och dutta dit masken ordentligt så den sitter bra. Tryck ut resterande serum från förpackningen och applicera det på masken. Sen tar ni en skön powernap eller passar på att se ett avsnitt av favoritserien och låter masken sitta i 30-45 min. Rogivande, sval och skön! Ta sen tag i kanterna och dra av den försiktigt. Dutta in kvarvarande serum i huden och känn hur mjuk och återfuktad huden blivit! Masken återfuktar hyn på djupet och ger den lyster samtidigt som den lugnar och dämpar rodnad. Man kan inte få nog av fukt så här års! Ska även förhindra rynkor och kämpar mot tecken på åldrande.

IMG_7962
IMG_7966
IMG_7971
IMG_7981

Som ny. På riktigt! Kändes som natt och dag mot hut min hy var innan denna procedur. Från sandpappersyta till sammetslen och återfuktad.

IMG_7896

Just nu har jag ett erbjudande åt er på detta JULPAKET innehållande:

5 st Peel-Off Face Mask,
4 st Pore mask,
12-pack Pore Strip,
2-pack Bio-Cellulose Face Mask,
1 Spa-pensel

Med koden VICTORIAJUL får ni 40 % rabatt på paketet HÄR!!

Ordinarie pris är 649 kr men ni får paketet för endast 389 kr.

KRAM

10
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00