Julbord på Eztrad

Hej hej

Vet ni i vad?? Det är slut på julbord i kalendern. Och jag är redan galet sugen på julmat igen!! Ska se om jag kan få med mig nån på ett eeenda litet till annars får jag väl vänta till julafton 🙂 Det är ju faktiskt inte så många dagar kvar.

Förra veckan var jag på Eztrads julbord med det här stiliga gänget.

Chris påstod att detta var en gigantisk mistel och försökte få sig en julpuss eller två. 🙂

Kvällen började med glögg och livemusik innan vi slog oss ner vid borden och högg in på julbuffén. Om ni inte varit här tidigare så är det show samtidigt (eller uppdelat under kvällen rättare sagt med matpauser/uppträdanden). Var här och såg en annan show i våras och tyckte det var så bra så förväntningarna var höga.

Julbord som serveras i kombination med show brukar av min erfarenhet vara ganska basic och inte så jättegott kanske (då det lagas till mååånga) men detta var faktiskt supergott!! Kanske det godaste jag ätit i år faktiskt!? Där fanns allt och lite till (även kräftor!), deras Jansons frestelse var grymt god, röror av olika slag som jag älskar, goda revbensspjäll och ett stort godisbord. Alla var mycket nöjda.

Jultröja på julbord är sen gammalt. Maten varvades med show som sagt och den var ju jättebra den med. Otroligt duktiga!

Stina satt illa till och fick en mic i ansiktet om och om igen 😉

Och Chris avslutade med höga C.

Grymt trevlig kväll, vi kommer definitivt tillbaka nästa år!

KRAM

  1. Maria skriver:

    Krogen som inte finns har platser på julbord på söndag! Kolla deras Instagram 😁👍🏻

  2. Anna skriver:

    Ni får testa Ikea!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..