Kalas och julklappstips

I samarbete med Daniel Wellington

DSC_3994

 

Hej hej 

Ny vecka, en av de sista i år. Vad denna hösten gått fort!! Hinner man få en vit jul i år? Jag hoppas det. Annars sprayar jag fejk-snö på fönstrena, brukar ge nästan lika mysig effekt 😉 Mycket att fixa med under veckan men i helgen ska jag ha minst en heldag i pyjamas.

DSC_3985

DSC_3929

I går var våra föräldrar här och firade Micke som fyllt år. Jag sladdade in en stund efter gästerna, direkt från frisören, och köpte med mig färdig tårta, frallor och pålägg på vägen. Det måste ju inte alltid vara hembakat om man inte hinner. Rimlig ribba är alltid bäst. Många som slår knut på sig själva denna årstid, det ska man ju inte göra.

DSC_3913
DSC_3919
DSC_3918
DSC_3922
DSC_3934

Ligger ni i fas med julklapparna? Än kan man ju klicka hem presenter som hinner komma i tid. Hos Daniel Wellington får ni just nu 20 % rabatt om ni köper minst två produkter och dessutom får ni ytterligare 15 % rabatt på det med min kod DWMATPLATSEN (presentinslagning ingår också).

DSC_3962

DSC_3965
DSC_4002

En ny klocka har tillkommit i kollektionen, Iconic Link. Så himla fin! Och de stela armbanden är favoriter. HÄR hittar ni hela sortimentet och glöm inte att ange koden DWMATPLATSEN för rabatten.

KRAM

 1. Julia skriver:

  Har ni nu köksbänk? Marmor?

  1. Ja den är ny, ska visa bättre så fort det är lite dagsljus här 😅

 2. DS skriver:

  Så fin tröja! Vart hittar man den? 😊 Tack för all inspiration 😊

  1. Den är från object (ellos). Kram

 3. Hej igen:-)

  Du kanske inte kan svara på den här frågan ifall att den kan läsas av den det gäller men vad kommer Sebbe få/önskat sig av tomten?

  Har barn i nästan samma åldrar som dina och yngsta leker inte direkt med leksaker längre och tänkte om man kunde få lite tips🎅🏻

  1. Inga leksaker önskas här heller utan det är mest pengar att köpa i spel/appar för, ny gaming-mus, fjärrkontroll och spel till Nintendo switch och sånt 🙊 kram

   1. Tack för att du tar dig tid att svara!!

    Det är lite som här då;-)
    Skönt att höra att man inte är själv med barn som inte ”leker” längre
    Nintendo switch har vi ej, kanske lite olika spel jämfört med PS4 som vi har men NHL 20 önskas här iaf.

    Trevlig kväll!

 4. Det är så sant så att man inte ska slå knut på sig själv utan tänka på att man inte alltid orkar eller måste fixa en massa tex hembakat.

  Jag har sänkt garden många gånger sista åren och mår så mycket bättre då.

  Tack för allt du delar med dig, bästa bloggen och bloggerskan!!

  1. Tack vad glad jag blir!! 😘 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..