Rudolf & Renen <3

Innehåller annonslänkar

DSC_3196

 

Hej hej

Det börjar bli jullovs-pirriga barn här hemma. Och julaftonspirriga. Tänk att det är så himla spännande med paket 🙂 (tycker ju jag också egentligen hehe). Det är jultröjor på, knäck i munnen, pepparkakssmulor överallt och julmusik non stop. Tills Grinchen kommer hem och sätter på något annat. Men nu har t.o.m Micke börjat spela julmusik 😉 Då vet man att det snart är jul.

DSC_3197

Gosiga mysplagg är det bästa, oavsett ålder! Söta Rudolfhoodien finns HÄR (99 kr) och ren-onepiecen hade Sebbe på sig på luciatåget och bor gärna i fram till påska, den finns HÄR.

DSC_3193
DSC_3194

Han var väldigt bestämd med denna outfit på Lucia, tror han hade en förhoppning om att den lille söte renen på magen skulle impa på tjejerna 😉 (blev succé).

DSC_3201
DSC_3202

Hur skönt ska det bli med jullov? Hur skönt som helst!! 

Men först en späckad vecka fram till jul. I dag ska jag till slottet på lunch med landshövdingen och ambassadörerna i Örebro (prick 8 år sen i dag jag åt min bröllopslunch på slottet, det var ju lite kul sammanträffande). Efter det väntar en visning i Wadköping med gänget och i kväll blir det bröllopsdagsfirande på Pinchos med familjen.

Missa inte att kika in på fb-sidan för matplatsen, där uppdateras flitigt med tips inför jul och annat kul!

KRAM

  1. Marie skriver:

    ”Tills Grinchen kommer hem o sätter på annat”….. 😂😂😂
    Älskar dina roliga förklaringar på saker!! 🤪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..