ANNONS

Festligheter och klänningen

/

Innehåller annonslänkar

DSC_3881-2

Hej hej

Dagarna rusar på denna vecka så man nästan får hålla i sig! I dag gör jag något så glamouröst som storstädar. Skrubbat stora badrummet så knogarna glänser i kapp, ska ta mig an resten strax. Ska bara… (gör alltid allt annat än jag borde när jag ska städa, tycker det är såå tråkigt!) Tvättmaskinen har rullat non stop sen vi vaknade och får fortsätta med det. Det väntar en trevlig belöning i slutet av dagen som tur är.

Så fort barnen kommer hem från skolan ska jag sätta dem i arbete med sina rum. Micke kommer undan lätt.. Såg ett intressant reportage på nyheterna i morse om hur ca 80 % av kvinnorna tar på sig rollen som projektledare vid jul och gör det mesta – handlar, lagar mat, bakar, köper julklappar, städar, pyntar osv. Stämmer verkligen här. Hur är det hos er?

DSC_3885-2

Förra veckan var det fest med klackarna i taket! Länge sen jag var på en riktig tjejfest med utgång, får nog vila upp mig ett år till nästa hehe. Men så kul det var! Emilie är grym festfixare och bjöd på generöst julbord och uppstyrd fest med ett härligt tjejgäng och nya bekantskaper. Temat var rött efter egen tolkning, det rödaste jag fann i garderoben var denna gammelrosa klänning med vissa röda inslag. Close enough!

DSC_3903-2

Många mail och DM om den och det är alltså DENNA. Tack för komplimangerna <3

IMG_8036-2
IMG_7999-2
IMG_8015-3

Och jag sa julbord va? Sååå gott!!

IMG_8010-2
IMG_8043-2
IMG_8051
IMG_8048
IMG_8056
IMG_8054

En lite suddig gruppbild innan kvällen blev suddigare 🙂 Måste verkligen göra något åt kameran, kan man fabriksinställa den tro? Nånting har hänt med inställningarna eller så har den gjort sitt. (Är det nån som har en Canon G7X II och råkar ha några bra tips så hör av er)

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00