ANNONS

Quick fix

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_8161

Hej hej

Skurat och donat hela dan (förutom en kort paus för Grey´s anatomy och arraksbollar, man måste ju få ny energi ;)) men nu ska vi strax i väg på ….. JULBORD haha. (Nu är det faktiskt årets allra sista så jag ska njuta dubbelt upp!). Quick-fix pågår här hemma och tänkte jag passar på att tipsa om några favoriter jag kör en runda då och då innan jag sminkar mig (och en rabattkod längre ner). Masken har jag ju tjatat om många ggr (såg att även Bianca Ingrosso tipsade om den som sin favorit så den passar er unga också ;)) men den är verkligen u n d e r ba r ! Det är DENNA.

IMG_8162

Och under ögonen lägger jag eyepads en stund, minskar svullnader och torra partier = betydligt bättre bas för makeup. Hört mycket bra om DESSA som jag tänkt slå till på.

IMG_8164

Parfymer jag alltid köper är Marc Jacobs DAISY. Har de flesta i samlingen.

IMG_8160

Och för lite extra guldigt återfuktande glow i ansiktet drar jag ett tunt lager av DENNA.

Och simsala bim känner jag mig både piggare och fräschare och ser förhoppningsvis ut så också 🙂 (men känslan är ju den bästa)

I dag och i morgon är sista dagen att beställa produkter från Nordicfeel för att få dem innan jul (kolla ditt område på hemsidan HÄR för att veta exakt) och nu (19-20/12) får ni  20 % rabatt på allt (ord pris) med min kod MATPLATSEN20 (gäller ej Olaplex, Kevin Murphy, Maria Nila, Sensai, Maria Åkerberg, M Picaut, value packs och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter).

Så passa på om det är något Tomten behöver hjälp med eller ni tänkt unna er själva. Jag ska köpa en ny av DENNA som börjar ta slut och den klarar jag mig inte utan numera (tack alla läsartips om den! Bästa!!)

Nu ska masken av och morgonrocken bytas ut! (Kika in på instagram/stories i kväll om ni vill)

KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00