ANNONS

Julbord på 4:e våningen

/

I samarbete med Julbordsmäklarna

Hej hej

I går var vi då på årets sista julbord <3 Hade hört så mycket gott om 4:e våningens julbord så vi kunde inte låta bli 🙂 Aldrig varit här förut! Det är ju en djungel det här med att ens hitta utbudet av julbord och vad man inte får missa.

Mysigt och lugnt och skönt denna torsdag. Ibland kan ju stämningen vara väldigt eh hm glad på julbord 🙂

Gullig sillhörna med en hel uppsjö varianter för de som gillar det. Inte min favorit på julbordet. Än. Jag övar mig 🙂 Det sägs att man måste äta något 15-20 ggr innan man lär sig gilla det. Och då kan man lära sig gilla nästan allt. Tror ni det funkar?

Men det fanns ju skaldjur på buffén!! Och inte vilka som helst utan både krabbklor, havskräftor, räkor och svenska k r ä f t o r !! Gjorde nästan en frivolt i luften när jag såg dem 🙂 Kul med julbord med det där lilla extra utöver de klassiska favoriterna. Sånt uppskattar jag!

IMG_8190
IMG_8186
IMG_8181
IMG_8229
IMG_8204
IMG_8205
IMG_8207

Happy as a clam 🙂

IMG_8235
IMG_8211
IMG_8212
IMG_8213

Alla klassiker fanns. Och goda röror (grym mimosasallad!) och inslag som flankstek (supergod), carpaccio och kallskuret. Och ostar!

På gottebordet fanns allt från smågodis och olika sorters glass till en chokladfontän och en kladdkaka som enligt Micke tydligen var facit.

Ett riktigt trevligt julbord och värdig avslutning på årets julbords-serie. Hit går vi gärna tillbaka fler år.

Men hur hittar man utbudet av julbord i sin stad? Man missar ju massor och vet knappt vilket man ska välja bland de som finns. I storstäderna har det sen länge funnits en tjänst som heter Julbordsmäklarna som samlar alla julbord på ett och samma ställe och där kan man sedan jämföra och sålla och hitta det man är ute efter enligt sina kriterier! Bor ni tex i Stockholm så hittar ni här samlade julbord i Stockholm. Nästa år lanseras det i hela Sverige och då hittar ni julbord i Örebro. Tjänsten kostar naturligtvis inget och man bokar direkt på sidan, inget krångel. En sån här tjänst har jag v e r k l i g e n saknat. Ni vet ju hur mycket jag älskar julbord 🙂 Så nästa år får ni säkert höra mer om detta.

Än finns det några dagar kvar att klämma in ett julbord om man vill, kanske är det några som äter julbord ute på själva julafton? Det verkar mysigt! (och skönt).

Denna julen har varit fantastiskt god, jag ser fram emot finalen på julafton men sen får det vara nog. Sen blir det sangria och jamon i mellandagarna istället 🙂

KRAM

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00