ANNONS

Julklappar i sista minuten

/

I samarbete med iDeal of Sweden

DSC_4111

Hej hej

Kikar in med ett julklappstips. De populära skalen och produkterna från  iDeal of Sweden går alltid hem. Förutom skalen så finns det ju så mkt annat fiffigt och bra. Min julklapp till mig själv i år blev en ny mobil. Välbehövligt! Den gamla håller inte lång stund i taget längre, sitter konstant med en laddare, och jag använder ju mobilen så himla mycket i mitt jobb så jag behöver en som fungerar.

DSC_4127

Ny telefon behöver nya kläder 🙂 Jag har aldrig telefonen som den är, tycker den blir för glatt och hal och skör? Vanesak kanske men jag har a l l t i d på ett skal.

DSC_4129
DSC_4112

Julklapp till den som har allt? En snygg sladd! Älskar 2-meterssladdarna, då kan man röra sig med telefonen när den laddar i väggen. Som vid sängen tex, där har vi varsin sån lång sladd. Och de bruna lädersladdarna är ju bara sååå snygga! En kort i bilen kanske? (det har vi, snyggt!).

DSC_4101

Passfodralet ska Sebbe få i julklapp. Den enda som inte har något (jo han har sitt bebis-fodral han fick när han var nyfödd men det har gjort sitt kan man säga :)) En liten korthållare har jag alltid i mina små handväskor där inte hela plånboken ryms att ha med. Lägger jag i korten löst så tappar jag dem lätt, en korthållare är räddningen.

DSC_4124

Tips! Extrabatterier har jag alltid med mig. I handväskan, i bilen, på planet, på stan, på resande fot osv. Laddar mobilerna med dessa såklart men även trådlösa hörlurar och min kamera och sånt som kan behövas laddas när man är på språng. Så himla smidigt!

Ni hittar alla produkter HÄR och med min kod MATPLATSENDEC får ni 20 % rabatt på hela sortimentet! Koden gäller en vecka från nu.

KRAM

2
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00