Juldukning och GOD JUL

 

DSC_2664

Godmorgon JULAFTON!

Jag bjuder på förra årets dukning så länge för här går det i ett i dag så jag ville mest kika in och önska er en RIKTIGT GOD JUL hur ni nu än firar den.

DSC_2671
DSC_2667

Servetter á la franska liljor. På bordet slingrar sig julkulor (ica maxi), julgransljus och ljuslyktor i samma serie som porslinet. Mitt älskade Star fluted från Royal Copenhagen.

DSC_2672
DSC_2680
DSC_2673
DSC_2668

Känns alltid som vuxenpoäng att ha duk på bordet tycker jag 🙂 (om inte annat blir man ju gråhårig av att stryka den. Är ni ägare av en mangel får ni extra många poäng ;))

DSC_2687
DSC_2681

DSC_2792
DSC_2794
DSC_2789

 

Så glad för alla mina fina följare och alla rara kommentarer ni lämnar efter er, det gör allt! Önskar er innerligt en riktigt fin dag <3

KRAM

 1. God jul å hoppas ni får det härligt i Spanien. Jag å mamma åker alltid till tvätten å manglar våra dukar. Man kan ju lämna in dem också men vi gör det själva,går ju ganska fort. Linné dukar går ju inte att få släta med strykjärn så det är ett måste att mangla. Alla mina fin dukar är här ifrån Arvika (Klässbols linneväveri) så dukarna från Nobell festen tvättas å manglas på tvätten här. Var på tvätten en gång när de tvättade Nobell dukarna å jäklar vad många å långa de var hahaha.

 2. Frida skriver:

  God fortsättning! Så fin dukning. En julservis står på min önskelista 🎄🎅🏼 vart kommer era matstolar i från? Jag är på jakt efter klädda stolar med svarta ben och era ser jättefina ut 🤗

   1. Frida skriver:

    Tack! 🥰

 3. God fortsättning bästa bloggerskan🌲🌺🎁

  Från en trogen läsare

 4. Krista skriver:

  God jul till bästa matbloggen! ✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..