Med glitter i packningen, dagen efter julafton

Innehåller annonslänkar

IMG_8457

Hej hej!

Hoppas ni hade en fins dag i går och TACK för alla fantastiska hälsningar. Blir s å glad för varenda en ska ni veta, ska svara er strax men just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och väntar på årets kalkon 🙂

Det blev inte många foton från julafton i går, jag tog några stycken innan vi högg in på glögg och tilltugg. Sen bytte jag kamera och den ligger kvar hemma (och vi åker vidare mot Arlanda efter lunchen) så jag får väl visa det en annan gång.

IMG_8461
IMG_8462
IMG_8464
IMG_8463
IMG_8466
IMG_8467

Recept på tilltugg (klicka): pestogran, crustader och smörstekta tunnbrödsrullar med ansjovis och löjrom (dessa rekommenderar jag till ett glas kallt bubbel på nyår!)

IMG_8453
IMG_8455
IMG_8442

I morse var det packning som gällde. Fyllde resväskorna på grammet upp till tillåten vikt, mycket som behövs i nytt boende. Glömde säkert hälften, spelar ingen roll om man är ute i tid eller packar i sista minuten – jag har alltid känslan av att ha glömt något. Pass, plånbok och mobil är med. Resten löser sig väl 🙂 (glömde bikini inser jag nu).

Nyår ska vi fira hemma i lägenheten med plankstek och nyårsdukning. Packade ner lite glittriga och glansiga plagg (denna blusen med vida ärmar tex) och en salig blandning av somriga plagg, byxor och varma koftor (det är ju vinter i Torrevieja också men betydligt behagligare – och l j u s a r e –  än här i Örebro).

Nu ska vi packa ihop oss här, vi hörs från bilen istället. Passar alltid på att åka jobba i bilen när vi åker någonstans, tiden går så fort och jag får massa gjort utan att springa omkring och plocka med annat ) Förr blev jag åksjuk men har vant mig nu, tittar knappt upp förrän vi är framme. Tänkte köra en frågestund på instagram stories också nu när jag har några timmar att slå ihjäl så kika gärna in där och ställ en fråga om ni undrar något. (@matplatsen)

KRAM

 

 1. God fortsättning och tack för en inspirerande härlig blogg som jag följt i många år! Trevlig resa 🙂

 2. Rosa skriver:

  Godfortsättning till er o ha ett fint nyår i Spanien. Tack för all inspiration under året. Nu sitter jag o letar tips till nyårsmeny. Finns många förslag, svårt att välja🙄Ha det bäst nu.

 3. Linda skriver:

  Var kommer jackan ifrån? God fortsättning

 4. Ulrika skriver:

  God fortsättning!! Så kul att få följa dig och familjen här på bloggen, och så vill passa på att tacka för alla underbara recept. Hoppas ni får skönt väder i Spanien.

 5. Hej! Vill upplysa dig om att det igår Julafton var +25 grader nere i Torrevieja. Våra vänner satt i shorts och kortärmat på sin uteplats tills kl.20.00, annat än här gråväder och regn. Trevlig resa och Gott Nytt År! Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..