ANNONS

La zenia shoppingcenter

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

Alltså jag ber om ursäkt om jag inte svarar på era kommentarer eller uppdaterar så flitigt men internet suger verkligen 🙈 sitter just nu på ett köpcentrum med någorlunda Wi-Fi så jag försöker ladda upp detta. Hemma har jag försökt ladda upp bilder till några inlägg och fått köpa ny surf varje gång 🙈🤭 blir lite dyra inlägg..

I går åkte vi ut till La Zenia, ett stooort köpcentrum. Varit här flera ggr och har fortfarande inte hunnit se hälften av butikerna. Vi åt lunch på Tommy Mel’s, en amerikansk 50-talsrestautang. Maten är ok, servicen ok, läget mkt bra med bord i solen.

Det här med att sitta i solen. Ahhhh sånt lyckopiller!! Som att man bara suger åt sig d-vitamin och happyfeelings. Solen går ner rätt tidigt här vid 18 men jämfört med Sveriges typ 15 så är det stor skillnad! Så mkt piggare. Så mkt gladare!

Barnen behövde kläder och kittades på Zara och H&M. Köpte mjukiskläder och läppstift till mig. Mitt favvo som slutade säljas i Sverige för typ 15-20 år sen, blev sååå glad när jag hittade det!

Väl värt ett besök om ni är här!

Fick så många frågor om skorna. De är de skönaste jag nånsin haft. Köper sällan dubletter av saker men dessa beställde jag just ett par till av. Har a l d r i g gått i något skönare. Köpte dem för att ha på morgon-pw’s men hittills har jag haft på mig dem nog stop. Som att gå i strumpor med en sula av moln. (Plus för mellan-storlekar också). Rekommenderas å det varmaste och finns HÄR!

KRAM

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00