ANNONS

Ett smart tips

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart

0227C7ED-2A85-4325-865C-530B50B22B38

Godmorgon på årets sista dag!

Här vaknade vi till strålande sol (hörde att flera i Sverige gjort detsamma).

Så himla kul att höra vad ni äter i kväll! Så mycket gott och påhittigt! Jag visar er vår meny sen. Det blir hemlagat i lägenheten, annars är det visst vanligt att man går på restaurang här i Spanien just på nyårsafton. Många restauranger har långa nyårsmenyer och fri dryck, musik och festligheter hela natten lång.

Fortfarande ett långt lov och många festligheter framför oss och ni känner säkert till MATSMART vid detta laget men annars kan jag varmt rekommendera att beställa produkter HÄR. Grymma rabatter och fraktfritt över 500 kr. Mina ordrar brukar bli lite mindre än halva priset mot butik så man kan tjäna mkt på detta! Har lagt en beställning med basvaror som väntar när vi kommer hem.

I dag blir det dock spanska snacks i strandväskan, vi tänkte hänga på stranden på dagen. Kanske kanske vågar jag mig på ett iskallt nyårsdopp men vi får väl se 😉

Önskar er en fin sista dag på året så hörs vi lite senare under dagen!

KRAM

6
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00