Nyårsafton 2019

Hej hej

Internet gick i slowmotion här i går så jag kom inte ut på bloggen mer men jag hoppas ni hade en riktigt fin och GOD kväll! Går lika segt nu så jag kikar in senare om jag får tag i Wi-Fi men ville mest bara titta in och önska er en fin start på det nya året och tacka för det förra. Alla härliga kommentarer ni lämnat under året, det är ju det som gör det så kul att blogga och jobba med detta. TACK! ❤️

KRAM

  1. Anette skriver:

    God fortsättning och tack för all inspiration du ger✨Kan berätta att gårdagens förrätter som jag gjort efter dina recept gjorde succé ( gräddfilspannacotta m löjrom + bresaola-carpaccio) för att inte tala om Myrstacken!

    Önskar dig ett fantastiskt 2020✨🍾🥂💫

  2. Sanna skriver:

    God fortsättning🤗Jag gjorde din kräftsoppan,oxfile wellingtong och madeira sås med grönpeppar och pannacotta till efterrätt. Tack för receptet😋Kram

  3. Gott nytt år 🥳🥂

  4. God fortsättning till er, och tack för alla inlägg, recept, inspiration, inredning och mode i en blandning som vi alla gillar mycket❤ser fram emot ett nytt år, fortsätt vara du Victoria🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..