ANNONS

Habitus

/

Hej hej

Hoppas det nya året rullar på fint. Lediga fortfarande?

Ganska trött gäng här i går men vi beslutades oss för en middag ute på Habitus. Olivias favorit. Mini-burgarna är tydligen grymt goda.

Ostbrickan är också bra! Tycker man får så trista ostar när man äter ute men här är de spännande, smakrika och snyggt presenterade. Pluspoäng för det! Micke åt kalvfilé med små potatis och bea (gott) och jag en lågtempad grillad kyckling med råstekt potatis och svampsås som kanske var lite torr men helt ok. Innan maten bjuder de på cava och lokalen är väldigt fin, rekommenderas varmt.

(Min blus finns HÄR)

I dag ska vi åka till Habaneras och hämta vår Sonos-lampa, lovat barnen McDonalds till lunch (de är spralliga som på julafton, jag med hehe) och leta sopkvast. Vad gör ni i dag?

KRAM

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00