ANNONS

Årets första fredag!

/
Img 1057.jpg

Hej hej

Nej det är ju inte riktigt årets första fredag men det känns som det. Den första fredagen efter julledigheten! Och även om veckan vart kort så är den efterlängtad. Så efterlängtad så jag började redan i går med att inhandla fredagsbuketten nere hos tjejerna på Tybble (bästa!). Det var iallafall årets första! Anemoner och rosor och vad-de-nu-heter-som-blommar-så-länge i dova pastelliga färger.

Img 1056.jpg
Img 1058.jpg
Img 1061.jpg

Julen packade vi ner i all hast i onsdags så nu gapar det tomt i fönstrena. Nya gärna växter behövs och belysning. Saknar lampa till både sovrumsfönstret, köksfönstret och hallen. För det blev ju bäcksvart igen nu när julljusen försvann.

Img 1062.jpg

Kvällens middag i går var den efterlängtade korven med pommes, pås-bea, räksallad, rostad lök mm. Mmmmm. Gladast var nog jag. Definitivt inte Micke. Hur kan man inte gilla korv liksom?

Img 1066.jpg
Img 1063.jpg
Img 1065.jpg
Img 1072.jpg
Img 1073.jpg
Img 1074.jpg
Img 1076.jpg

Passade på att förbereda helgens kräft-räkor också. Doftade sommar! De ska stå till sig 1-2 dygn i kylen.

Img 1068.jpg

Och rörde ihop en fruktsallad. Kroppen skriker efter frukt så här års! Blodapelsin, vanliga apelsiner, ananas, vindruvor, hallon, blåbär, bananer, passionsfrukt och mitt måste: russin! Vispad grädde till det. Såå gott. Och några avsnitt Farmen till det, en perfekt kväll!

Img 1081.jpg

I kväll blir det något jag inte gjort förut. Men det består av något jag älskar och man doppar saker i det. Kan ni gissa vad det är?

KRAM

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00