ANNONS

Arraksbollar i stora lass

/
DSC_8816

Hej hej

En oplanerad lördag som förresten har ganska många planer när jag tänker efter (som mest innefattar städa/rensa/tippen och trädgårdsgrejer) men ändå. Dagens aktiviteter kan utan problem göras i mjukiskläder. Om jag inte får med mig gänget på bio. Kan iof med fördel ses i mjukiskläder. Baka ska vi göra också. Sebbe väljer dammsugare eller arraksbollar. Olivia har önskat Red Velvet Cake så en sån ska vi göra strax.

Arraksbollar

250 gr sockerkaka
3/4 dl socker
75 gram rumsvarmt smör
2-3 msk kakao
1-2 kapsyler arraksarom
(ev lite vatten)
chokladströssel

Bryt sockerkakan i bitar och lägg i en bunke tillsammans med smör, kakao och socker. Vispa samman till en slät smet. Smaka av med arraksarom. Blir smeten för torr så tillsätt en gnutta vatten. Rulla bollar och doppa dem i chokladströssel runtom. Ställ kallt. Sååå goda!

Gillar ni??

DSC_8800
DSC_8801
DSC_8804
DSC_8802
DSC_8814

Vad har ni för planer för helgen? Berätta gärna!

KRAM

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00