ANNONS

Snyggt!

/

I samarbete med iDeal of Sweden

Hej hej

Hunnit med gofrukost med fattiga riddare och väckte alla tidigt. ”Inget mer sova bort halva helgen, det är såå 2019” gormade jag. Och grannarna satt helt chockade över att se alla uppe 🙂

Sebbe har varit på fotbollsträning och nu hänger de hemma hos mina föräldrar medan Micke och jag lunchar på stan. Väntar på varsin Wallenbergare, mm!

Passar på att visa lite snygga nyheter från iDeal. Har ni sett nya clutchen? I perfekt rymlig storlek med plats för det man behöver, och hur snygg är inte denna mörkt vinröda färgen?

Har äntligen bytt till min nya telefon (i går kväll faktiskt, låg bara 2 månader i sin kartong denna gång – drar mig alltid för ny teknik, tycker bara det strular.) Den fick matchande skal, snyggaste på länge!

Och matchimatchi ring på (för att få bättre grepp eller ha som stöd när man tittar på serier etc).

Och när det är helg och allt så är ju detta glittriga festskal givet!

Just nu är det ta 3 betala för 2 hos iDeal och klickar ni HÄR får ni ytterligare 10 % med min kod (den ska fyllas i automatiskt men gör den inte det så skriv in MATPLATSEN10. Gäller även på enstaka produkter men kan även kombineras med ta 3 för 2 erbjudandet alltså) Giltig en vecka från nu!

KRAM

4
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00