ANNONS

En liten paus..

/

Innehåller annonslänkar

IMG_1233

Hej hej

Akut bad-hair-day, ska till frisören i morgon som tur är men varför blir det alltid så? För nån vecka sen var jag hur nöjd som helst sen över en natt när frisörtiden närmade sig så blev det pannkaka av alltihop och spelar ingen roll vad jag gör 🙂 Nån som känner igen sig?

Sitter på mitt kontor och sorterar kvitton och betar av pappersarbete i dag. Var tvungen att gå ner och baka en kaka nyss för att inte bli knäpp.

Tipsar om mjukiströjan jag har på mig, på rean för 140 kr HÄR nu. (Finns i massa färger och mönster och är såå mjuk och skön!) Dessutom får man ytterligare 20 % rabatt på rean med koden 415702 (gäller även möbler och varumärken),  här kan man verkligen fynda!

IMG_1246

Ska göra klart toppingen på kakan och ställa den på kylning så jag kan fota den sen. Får bli min eftermiddagsfika med ett avsnitt av nya säsongen YOU som sällskap. Bra serie om ni inte sett den!

IMG_1244

Appropå serie så var ni många som tipsat om EXIT (den norska serien om ett gäng killar i Oslos finansvärd). Vi sträcksåg den i helgen  – den måste ni se. Så rå och hemsk och fascinerande, vi kunde inte sluta titta. Det sägs att den bygger på verkliga historier, galet. Vad tyckte ni som sett den?

KRAM

27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00