ANNONS

Nytt år – nytt hår

/

I samarbete med Hairtalk och KilverEriksson
Innehåller annonslänkar

DSC_4445

Hej hej

Var till min frisör Filip i går, efterlängtat! Bytte ut mina extensions som gjort sitt och satte i nya i ljusare. Så nöjd, älskar den kalla färgen! Blandat färgerna 61, 62, 70 och 20 och testade nya ”pro-fästen” denna gång. (Lite mindre hår i slingorna, tunnare fästen.)

DSC_4437

Till sommaren tänker jag mig ännu längre hår 🙂 tjusningen med hairtalk ju – man kan trolla fram vilken frisyr och längd man vill.  Eller bara tjocka ut eller fylla ut några glesare partier, som tex fram vid sidorna där det lätt blir tunnare med åren. Dessutom skonsammaste håret på marknaden, sliter inte på ditt egna. Vet inte hur många år jag använt hairtalk nu? Men jag älskar det!! Räddningen för mig som annars har så tunt hår som inte alls vill växa ut (och inte trivs med det).

DSC_4448

Har pendlat mellan brunt och ljust under åren men trivs nog allra bäst som ljus. Känns mer som jag.

Kilade i väg på tjejmiddag sen. Hem till Emma närmare bestämt för årets första tjejträff och bjöds på kronärtskockssoppa. Vi röstade tillslut fram serien The Morning Show med Jennifer Anniston, Reese Witherspoon mfl. Jag har precis börjat se den själv men bara hunnit ca 3 avsnitt så jag får se om dem. Tycker den verkar jättebra! (Tack för alla era tips! Massa kul att se.)

DSC_4461
DSC_4453
DSC_4463

(Blus 149 kr HÄR)

I dag blåser det som g a l e t ute. Hos er med? Vi hade tänkt ta en promenad i morse några tjejer men vi fick ställa in och barnen fick jag skjutsa till skolan så de inte trillade omkull på vägen. Sovit som en kratta då det stormat kring knutarna i natt och känner mig helt groggy i dag.

Ska klura på middag. Sugen på korv (kan äta det 7 dar i veckan) och tänkte mig någon gratinerad variant (har tjock grillkorv i kylen). Den med bostongurka/färskost mm kanske. Eller har ni något smarrigt tips?

KRAM

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00