Nytt år – nytt hår

I samarbete med Hairtalk och KilverEriksson
Innehåller annonslänkar

DSC_4445

Hej hej

Var till min frisör Filip i går, efterlängtat! Bytte ut mina extensions som gjort sitt och satte i nya i ljusare. Så nöjd, älskar den kalla färgen! Blandat färgerna 61, 62, 70 och 20 och testade nya ”pro-fästen” denna gång. (Lite mindre hår i slingorna, tunnare fästen.)

DSC_4437

Till sommaren tänker jag mig ännu längre hår 🙂 tjusningen med hairtalk ju – man kan trolla fram vilken frisyr och längd man vill.  Eller bara tjocka ut eller fylla ut några glesare partier, som tex fram vid sidorna där det lätt blir tunnare med åren. Dessutom skonsammaste håret på marknaden, sliter inte på ditt egna. Vet inte hur många år jag använt hairtalk nu? Men jag älskar det!! Räddningen för mig som annars har så tunt hår som inte alls vill växa ut (och inte trivs med det).

DSC_4448

Har pendlat mellan brunt och ljust under åren men trivs nog allra bäst som ljus. Känns mer som jag.

Kilade i väg på tjejmiddag sen. Hem till Emma närmare bestämt för årets första tjejträff och bjöds på kronärtskockssoppa. Vi röstade tillslut fram serien The Morning Show med Jennifer Anniston, Reese Witherspoon mfl. Jag har precis börjat se den själv men bara hunnit ca 3 avsnitt så jag får se om dem. Tycker den verkar jättebra! (Tack för alla era tips! Massa kul att se.)

DSC_4461
DSC_4453
DSC_4463

(Blus 149 kr HÄR)

I dag blåser det som g a l e t ute. Hos er med? Vi hade tänkt ta en promenad i morse några tjejer men vi fick ställa in och barnen fick jag skjutsa till skolan så de inte trillade omkull på vägen. Sovit som en kratta då det stormat kring knutarna i natt och känner mig helt groggy i dag.

Ska klura på middag. Sugen på korv (kan äta det 7 dar i veckan) och tänkte mig någon gratinerad variant (har tjock grillkorv i kylen). Den med bostongurka/färskost mm kanske. Eller har ni något smarrigt tips?

KRAM

 1. Så fin du är i håret!!!! Alltid så fin är du : ) Var kommer dina örhängen ifrån?

  1. Tack rara 🥰 De är från h&m! Kram

 2. Viola skriver:

  Lite rotfrukter, falukorv med hög kötthalt och lite annat smått och gott, sen ner i crock potten i 5 timmar på hög = mums! Lite ost och gott bröd till, perfekt höst/vintermat

 3. Malin skriver:

  Åh fylld korv får mig att tänka på isterband, det är ju bara så gott, med smält smör till. Det skrivs upp på matlistan direkt.

 4. Nina skriver:

  Så fin du är i håret!
  Mitt ABSOLUTA favorit korvrecept var från dig, korvsås med sting, tyvärr så finns ju inte knorr kryddan kvar nå mer. Hoppas och önskar du kunde komma på liknande recept 🙂

  1. Tack 😍 Åh jaaa den var ju så god!! Ska se vad jag kan göra. Kram

 5. Jättefint hår❣️☺️
  Firade min mamma som fyllde 66 år igår idag❣️. Bjöd hem dem och min faster, lagade spaghetti Carbonara och pasta Pomodoro, skålade i cider, hade jättetrevligt med ledballonger och mumsig tårta! ☺️. Var tydligen den bästa Carbonara någon av dem ätit 😳😍☺️😘. Är veg jag så tog Pomodoro, min favorit ändå❣️. Gav mamma ett Ideal of Sweden plånboksfodral, de är ju sååå snygga❣️😍. Varje gång jag är på deras hemsida ”lyckas” jag lägga varor för över 3000 kr i varukorgen…. Nä, då blir det inget köpt 🙄☺️. Men det är fina❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..