Fredagpeppen

Innehåller annonslänkar

IMG_1340

Hej hej

Yeay så härligt med fredag! I kväll ska jag ut och äta med några väninnor och först kommer de hit på en fördrink så den ska jag förbereda strax. Det får bli en gammal favorit, vågar inte testa nåt nytt efter förra veckans miss haha.

Fredagsblommor köpte jag redan i går, gjorde något jag aldrig gör och köpte FEJK! Men jag tyckte de såg så äkta ut (fejkblommor gör ju sällan det, hur svårt ska det vara att göra verklighetstrogna blommor undrar man?), blandat knoppar och halvutslagna, precis så som jag gillar tulpaner bäst! Många gillar dem spretiga och nästan överblommade men det är mitt värsta. Nu kan jag ha dem så här forever!

IMG_1342

Blusen jag hade på mig är en favorit som kommer i nya färger varje säsong, har den nog i 5 olika nu och är en sån där jag alltid tar på mig när jag inte vet vad jag ska ha på mig! Den hittar ni HÄR i massa färger. Sånt härligt fall och skön modell, nätt men luftig. Blir inte skrynklig! Perfekta blusen helt enkelt 🙂

IMG_1332
IMG_1334

Provade en fin klänning på H&M (HÄR) men var på jakt efter soffkuddar och det hittade jag faktiskt, visar senare.

IMG_1327
IMG_1328

Fredagsgodis inhandlades. Kan hända att jag och Micke tjuvstartade när barnen lagt sig i går.

Köpte även med mig McD som mellis till mig och barnen och vann några världensbästamammapoäng 😉

IMG_1337
IMG_1344

Hade glömt att jag lovat fredagsfrukost på McD också så i morse var vi där igen. Fick oändligt antal bästamammapoäng! Får väl balansera upp det med några morotsstavar till mellis i dag 😉

IMG_1359
IMG_1360
IMG_1361

Nyvakna, yrvakna, trötta men mätta och glada barn lämnades sedan i skolan, väl värt att gå upp lite extra tidigt för. Själv kan jag inte äta frukost så tidigt, hade nästan rysningar 🙂

IMG_1320
IMG_1325

En kaffe på språng men lyckades ta fel lock till fel mugg och efter en klunk rann halva koppen ut över mig och bilen. Ehm.. #svordom

IMG_1362

Men en dag som startar med en sån här himmel kan ju inte bli annat än magisk!?

KRAM

 1. Jessica skriver:

  Hej,

  Var har du köpt blommorna?

 2. Älskar din blogg och dina klädtips är jätte bra 🙂 vad heter färgen på blusen som du har på bilden? kram💕

  1. Tack! Det är den beiga som det står ”nyhet” på! Kram

 3. Jenny skriver:

  Åh den där klänningen är verkligen i min stil 👌 vilken storlek fick du ta? Din vanliga eller större? En del skriver att den är liten. Det är så jobbigt att returnera…. 🙄
  Kram

  1. Den var nog åt det mindre hållet, ganska tight i midjan och lite snäv i ärmarna/axlarna. Velar du mellan två skulle jag tagit den större! Kram

 4. P skriver:

  Så härligt inlägg med bra tios, gillar verkligen att du tipsar om kläder från sk ”kedjor” och till vettiga priser! Och blommorna! Inköpta här med nu. Sen är det ngt annat med riktiga såklart… lite fundersam … bara det inte ser ut som 80talet igen.. när det var konstgjorda blommor överallt… får prova hemma…

 5. Anette skriver:

  Tack snälla för en jättebra blogg precis lagom av allt!!
  Vilken färg är det på den blusen du har på dig!! Kram Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..