Mitt lilla kontor <3

Innehåller annonslänkar

IMG_1824

 

Hej hej från mitt lilla kontor

Eller kontor och kontor, min lilla kontorshörna. Men såå glad jag är för den! Har inte haft någon naturlig plats hemma att ha mina saker tidigare (och har snart jobbat hemifrån i 10 år!). Försökt mig på ett litet kontor i tvättstugan förut men där är alltid kaos, hemskt ljus, ingen utsikt eller tv osv. så det blev aldrig att jag satt där (men förvarar en del pärmar och grejer som hör företaget till). Nu sitter jag här i mitt lilla hörn om dagarna med tv:n på som sällskap och ordning och reda bland papper och kvitton och prylar (där ljög jag hehe, men planen är att ha ordning och reda på alla papper och kvitton och prylar, jag jobbar på det ;))

IMG_1831

Det är inte riktigt klart än, ska få ordning på sladdar och sånt och letar efter en liten hylla att sätta upp på väggen att ha pärmar mm på. men är så nöjd med mitt lilla men rejäla skrivbord (HÄR) och nya stolen (2-pack, Olivia behövde en till sitt sminkbord med så det blev perfekt) HÄR.  Och trötta bloggerskan i spegeln finns HÄR 😉

IMG_1810

IMG_1819
IMG_1817
IMG_1807
IMG_1806
IMG_1792
IMG_1793

IMG_1804
IMG_1795

Så här hittar ni mig när jag inte står i köket eller flänger runt om dagarna 🙂

IMG_1791

Återkommer lite senare med ett gott recept åt er!

KRAM

 1. Helene skriver:

  Jag gjorde en arbetsplats i mitt sminkrum men är så slarvig och blir alltid sittande med laptopen i soffan eller vid köksön men skönt att ha ordning på papper etc.

 2. Jennie skriver:

  Hej! Fin kontorhörna det blev! 👍😍 Länken till spegel funkar inte. Var har du köpt den?

  1. Nej det var länk ”till trötta bloggerskan i spegeln” 🙈🥴 Minns tyvärr inte var jag köpte den. Kram

  1. Helene skriver:

   Rusta har sån spegel

 3. Mysig hörna att jobba i du fått till. En stringhylla vore väl fint där?!

 4. Linda skriver:

  Jag är på jakt efter ett sminkbord till min dotter.
  Undrar vilket din dotter har och är ni nöjda med det?
  Med vänlig hälsning, Linda

 5. Anette skriver:

  Vilken mysig hörna du fixat! Jag valde att sätta min hylla för pärmar under skrivbordet. Jätteskönt att ha det ”rent” på översidan tycker jag då jag inte måste ta fram pärmarna gång på gång. Ha en fortsatt fin dag!

  1. Tack! Betydligt bättre här än att bre ut sig på köksbordet eller köksbänken som jag annars gör och får krafsa ihop allt i högar när ytorna ska användas 🙈 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..