ANNONS

Jag fyller 43!

/

Godmorgon

Tiden försvann igår, receptet kommer under dagen istället. Gårdagen spenderades i köket, Olivia bakade en tårta helt själv till kvällens släktkalas och Sebbes önskemål var sega småkakor och jag förberedde inför middagen.

Och i dag vaknade jag ett år äldre och firar just nu min 43-årsdag med födelsedagsfrukost i min ensamhet. Min tradition <3

Älskar att fylla år. Firar alltid!

Ger mig själv en ledig dag i födelsedagspresent 🙂 (efter ett telefonmöte kl 10) ska bädda ner mig i sängen igen sen och se nån gullig film, förbereda middag och duka inför kvällen och kanske ta en sväng till Marieberg innan barnen kommer hem.

Så tacksam att få bli ännu ett år äldre, det är värt att fira! Så det blir kalas med vännerna i helgen också.

Blir så nyfiken på hur gamla NI är mina fina läsare!? Lämna gärna en kommentar och berätta 😍

KRAM

102

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00