Jag fyller 43!

Godmorgon

Tiden försvann igår, receptet kommer under dagen istället. Gårdagen spenderades i köket, Olivia bakade en tårta helt själv till kvällens släktkalas och Sebbes önskemål var sega småkakor och jag förberedde inför middagen.

Och i dag vaknade jag ett år äldre och firar just nu min 43-årsdag med födelsedagsfrukost i min ensamhet. Min tradition <3

Älskar att fylla år. Firar alltid!

Ger mig själv en ledig dag i födelsedagspresent 🙂 (efter ett telefonmöte kl 10) ska bädda ner mig i sängen igen sen och se nån gullig film, förbereda middag och duka inför kvällen och kanske ta en sväng till Marieberg innan barnen kommer hem.

Så tacksam att få bli ännu ett år äldre, det är värt att fira! Så det blir kalas med vännerna i helgen också.

Blir så nyfiken på hur gamla NI är mina fina läsare!? Lämna gärna en kommentar och berätta 😍

KRAM

 1. Therese skriver:

  Jag är 33 år bor i Gbg med man och två barn 🙂

 2. eva skriver:

  hej jag är 54 ….fast bara i kroppen inte en dag äldre än 30 i hjärnan
  jag lagar mat från grunden i skolkök och är även intresserad matlagare hemma och tycker det är kul med inspiration
  så tack för din blogg….

  1. Åh tänk om alla skolor fick mat lagad från grunden.

 3. Grattis🌷
  Tack för en supermysig blogg som jag läser varje dag😊

 4. Sara skriver:

  Jag är 32 år och har läst din blogg sedan Olivia var en bebis! Jag har alltså blivit vuxen ”tillsammans” med din blogg och den är en stor bidragande orsak till att mitt intresse för matlagning började! Stort grattis på födelsedagen i efterskott!

 5. Nina skriver:

  Stort grattis på din dag! Själv är 47 år ung och känner mig alltjämt som 37 🙂
  Tack för alla dina goda recept, vi använger många av dom men saknar fasen den där korvsåsen med sting 🙁 Förbenade Knorr som tog bort kryddan 🙁
  Grattis än en gång!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..