ANNONS

Vad är väl en fredag på slottet..

/

Innehåller annonslänkar

Img 5521.jpg

Godmorgon!

Eller snart lunch kanske men inte här, vi tog en skön sovmorgon och sitter och äter frukost nu framför Så Mycket Bättre.

En härlig heldag i går, började med frukost på Örebro Slott med influencerkollegorna och Almi, bjöds på frukost i söta picknickkorgar av Café LillAnna som ligger på slottet. Härlig start på dagen!

Img 5523.jpg
Img 5539.jpg
Img 5534.jpg

Sen for jag vidare och inhandlade diverse saker inför i dag för i kväll blir det födelsedagsfest här hemma! Vi blir ca 22 pers så det är en del att fixa med inför dryck och mat etc. Men ska bli sååå skoj, älskar ju att ha födelsedagsfest och hade det varje år fram tills jag fyllde 40 – då rymde vi till Afrika istället och sen kom jag liksom av mig lite. Men nu har det varit en så himla lång och grå och mörk och trist höst och vinter så jag tyckte det vore kul att bjuda in grannarna och ses och liva upp mörkret lite med fest! Klädkoden är passande nog svart 😉

Img 5569.jpg
Img 5568.jpg
Img 5570.jpg

I går var jag rosa. Fick så många frågor om denna blus, den är från H&M och finns HÄR (säljs bara online)

Micke kom hem samtidigt som mig så vi kalasade på fredagslunch a la räkmackor och några avsnitt Suits.

B23b9452 5607 44c9 b125 76e997375343.jpg

På kvällen var vi helt färdiga efter allt fixande så när vi lämnade barnen hos mina förändrar på stan så passade vi på att gå ut och äta och ha en liten datenight istället får att åka hem och stöka ner i köket igen. Testade nya restaurangen Storgatan 18.

Img 1922.jpg
Img 1924.jpg

Åt en jättegod chevre till förrätt, Micke en god halstrad lax. Till huvudrätt åt jag en halstrad lax med Beurre Blanc – vad jag vet ska det vara en krämig smörsås men här var det som skirat smör och inte riktigt min grej, älskar sås till mat. Men Micke var nöjd med sin ryggbiff och pepparsås och servicen väldigt trevlig. Och gott vin!

Img 1936.jpg
Img 1939.jpg
Img 1937.jpg
Img 1928.jpg
Img 1945.jpg
Img 1950.jpg
Img 1947.jpg

Fick varsin klubba med notan, det var ju kul 🙂

Sen satte vi oss inpå bussen och for hemåt. Men efter en stund tittade vi på varandra och hmmm nej vad tråkigt att åka hem och lägga sig nu, en barnfri fredag på stan? Så vi slängde oss på stopp-knappen och hoppade av bussen och knatade upp igen och satte oss på ölhallen en stund och pratade. Mysigt!

Img 5643.jpg

Img 5646.jpg

Dagen avslutades på samma ställe som den började. Så fint det är vårt slott!

Nu blir det kalasfix resten av dan här, måste kila. Lång lista som alltid och jag blir aldrig klar i tid oavsett i hur god tid jag är ute. Ni kan följa kvällen på Instagram (matplatsen) så kika där (även stories) om ni vill.

Ha en fin lördag!

KRAM

5
92

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00