ANNONS
Integritet på Tailsweep

43-årsfest, Party like it´s January

/

Hej hej

Idag startade vi veckan med vab, hej hej Vabruari! (Sebbe hostar som en galning, annars är han nästan piggare än vad jag är ;))

Men i helgen var det ju FEST! En hel hög svartklädda tjusiga gäster anlände vid 18.00 och de sista gick vid 03.30. Riktigt kul kväll!!

Laga (varm) mat till 21 pers var dock inte det enklaste, det tog sin tid. Försökte tex göra tre plåtar pommes i ugnen samtidigt vilket inte blev färdigt samtidigt som burgarna var färdiggrillade så jag fick ställa mig och fritera dessa pommes till 21 pers på löpande band med andan i halsen. Nästa gång beställer jag nog catering 😉 Men goda blev de, dubbelcheese från grillen med karamelliserad lök och dressingar och pommes som blev dubbel-tillagade blev så galet goda så det var ju nästan värt det (gjorde det dock enkelt med blandade kondisbitar till kaffet sen)

Vips var klockan mitt i natten, förstår aldrig vart tiden tar vägen! När de sista gästerna gått hem så skickade jag ut Micke och eftersläntrarna med soporna och passade på att städa undan allt och diska, grymt skönt att vakna till nästa dag även om det int blev så många timmars skönhetssömn. Vuxenpoäng på det 🙂

Stort tack till alla härliga gäster som kom och förgyllde kvällen! <3

KRAM

38

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00