Haaaappy peppy

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

IMG_1657

Godmorgon!!

Springer runt här med femtioelva projekt på G på en gång. Och äter frukost samtidigt. Tar en tugga varje gång jag passerar skålen. ”Juuust ja jag gjorde ju frukost” har jag hunnit tänka 3 ggr när jag fått syn på den. Minnet är sisådär. Bra men kort, eller vad man brukar säga.

IMG_1661

Sköna silkiga byxor från Odd Molly och mjukaste mjuka mjukiströjan med båtringning HÄR (har den i denna färg också). Örhängen från H&M.

IMG_2239
IMG_2244

Barnen får favorit-snacks i bilen (köpt i Spanien – det ultimata kitet, Oreos, salta kex och ost! Kunde inte kommit på en bättre kombo själv 🙂 Kanske finns här hemma med? )

IMG_1162
IMG_1163

Packar – en salig röra av paljetter, boa, smink och kläder. Micke slutar vi lunch så sen fiskar vi upp barnen i skolan och åker mot Göteborg!

Har alltid en resväska på golvet som jag packar ner saker till Spanien i också. Är inne på tredje väskan nu så nästa gång vi åker får det blir sparsamt med kläder hehe.

IMG_2266
IMG_2262
IMG_2263

Viktiga saker att ha i skåpen.

I kväll ska vi ut och äta på en favoritrestaurang med grannarna W som också ska med men i morgon har vi ingen aning om vad vi äter, en sen fin-lunch innan Melodifestivalen tänkte vi oss. Har ni några tips??? Visst har jag några Göteborgs-läsare här??

IMG_2163

Ett av alla femtioelva projekt här ovan. Och nu ska jag packa ner ett annat projekt (kvitton och papper) och åka och lämna till revisorn. Och sen fixa naglarna som är så långa så jag slår i dem och bryter väl snart av dem. Sen ska jag köpa varsin omelettmacka till Micke och mig att kasta i oss innan vi far och sen ska jag koppla av med 3 h jobb i bilen. Älskar att jobba i bilen. Hela familjen som sällskap och får massor gjort för jag kan inte göra något annat (jobbar man hemma så blir det lätt att man plockar, tvättar, diskar, dammar, fixar osv bara för att man ser allt). Då ska jag uppdatera er med den goda fredagsdrinken vi hade på festen förra helgen och tilltugg till!

IMG_2165
IMG_2164

Just ja de fina fejkrosorna undrade ni över. De är från Blomsterlandet. (Och ligger nu i resväskan till Spanien ;))

Hörs senare!

KRAM

 1. Emma skriver:

  Gå till blackstone! Jättebra för barnen och supergott! Man grillar sitt egna kött på en sten.
  Annars är Joe farellys gott. Deras pizza california är sååå god😍 kram!

 2. eva skriver:

  toso såklart…..om man gillar asiatiskt

 3. Ulrika skriver:

  Ger förslag på ”Familjen”, ”Puta madre” (en upplevelse!) samt ”Merlot”.
  Skulle kunna räkna upp hur många fler som helst men de får ni ha kvar tills nästa besök.
  Grått här i Gbg i dag, man vill knappt gå ut.
  Ha en goo´helg : )

 4. Visst är det underbart att ha en pågående väska till Spanien!
  Jag har en också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..