ANNONS
Integritet på Tailsweep

Melodifestivalen i Göteborg!

/

Hej hej

Sitter i bilen påväg hemåt, det tokregnar från alla håll och kanter och har gjort sen vi vaknade och blåser så bilen åker sicksack. Sneglar på väderprognosen i Torrevieja och längtar mig bort. Micke mumlar något om att flytta till Spanien på heltid men jag gillar ju egentligen våra olika årstider.

Göteborg bjöd inte på nåt vidare väder men en hejdundrande schlagerhelg! I går fyllde Johan år så vi grattade och firade det hela med en shoppingrunda, pub-paus och shoppinglunch.

Maten var sisådär tyvärr men stället mysigt.

Sen gick tjejerna loss på Sephora och jag på Svenskt Tenn. Köpte även en jättefin jeanskjol på H&M och Olivia hittade en glittrig polo för 50 kr, som gjort för mello.

Hann bara in och vända på hotellet innan det var dags att kila bort till Scandinavium.

Anna Bergendahl var GRYM, kommer vinna hela Melodifestivalen. Hejade även på Paul Rey. Sen var ju hela startfältet faktiskt jättebra denna vecka, gillade alla men hade gärna sett Linda Bengtzing i andra chansen också.

Nu ska vi svänga in på Bauhaus och köpa ny färg till sovrummet. Fick läsartips om Jotun Grå Harmoni så den hoppas jag vi får tag i. Sen blir det hem och måla, packa upp och packa om, och i kväll ska vi se en film. Funderar på Ad Astra med Brad Pitt. Nån som sett den??

KRAM

18
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00