ANNONS

Drinkdekorationer och serie-tips!

/

Innehåller annonslänkar (Ellos)

Img 2535.jpg

Godmorgon!

Börjar dagen med ett serietips till er! För jag började nämligen dagen med att se klart det sista avsnittet (det är bara 6 avsnitt) av LIAR. Vaknade tidigt och fick sällskap av Olivia, mutade Sebbe med frukost i sängen för att han skulle hålla sig där (den är inget för en 8-åring) och bäddade ner oss i sängen och kollade klart. Jättebra och spännande. Se den!

IMG_2163

Jag skulle ju visa resultatet av detta! Vad jag gjorde? Jo jag torkade ju frukt i DENNA som jag fick av grannarna när jag fyllde. Man kan ju torka lite vad man vill i den (svamp tex) men jag provade med olika skivade frukter att ha som dekoration till drinkar. Hur fina??

IMG_2240
IMG_2241
IMG_2242

Håller typ forever.

Minneskortsgrejen (heter säkert nåt annat :)) till datorn är hittad så nu ska jag sätta mig och redigera bilder och renskriva lite recept jag lagat på sistone.

DSC_5191

DSC_5162
DSC_5161
DSC_5163

Förövrigt ett nästan perfekt kokt ägg. Gulan kunde varit liiiite lösare men 9/10 får det.

Ha en fin start på dagen!

KRAM

11
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00