ANNONS

Drinkdekorationer och serie-tips!

/

Innehåller annonslänkar (Ellos)

Img 2535.jpg

Godmorgon!

Börjar dagen med ett serietips till er! För jag började nämligen dagen med att se klart det sista avsnittet (det är bara 6 avsnitt) av LIAR. Vaknade tidigt och fick sällskap av Olivia, mutade Sebbe med frukost i sängen för att han skulle hålla sig där (den är inget för en 8-åring) och bäddade ner oss i sängen och kollade klart. Jättebra och spännande. Se den!

IMG_2163

Jag skulle ju visa resultatet av detta! Vad jag gjorde? Jo jag torkade ju frukt i DENNA som jag fick av grannarna när jag fyllde. Man kan ju torka lite vad man vill i den (svamp tex) men jag provade med olika skivade frukter att ha som dekoration till drinkar. Hur fina??

IMG_2240
IMG_2241
IMG_2242

Håller typ forever.

Minneskortsgrejen (heter säkert nåt annat :)) till datorn är hittad så nu ska jag sätta mig och redigera bilder och renskriva lite recept jag lagat på sistone.

DSC_5191
DSC_5162
DSC_5161
DSC_5163

Förövrigt ett nästan perfekt kokt ägg. Gulan kunde varit liiiite lösare men 9/10 får det.

Ha en fin start på dagen!

KRAM

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00