ANNONS
Integritet på Tailsweep

Det närmar sig..

/

Hej hej

Gjorde ett gäng chokladbollar till barnen till förra alla hjärtans dag som blev så poppis, så enkelt att piffa upp dem lite extra med färg. (Tips till dopet, barnkalaset etc också). De är rullade i pärlsocker som jag färgat med röd karamellfärg. Lägg pärlsocker i en påse, droppa i några droppar färg och skaka runt påsen som en marackas. Fyll på med mer färg om så önskas. Klart!

Godaste chokladbollarna får man om man vispar smör och socker till en riktigt fluffig smörkräm först, testa det!

Chokladbollar

100 g smör
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
3 dl havregryn
2 msk kokt kallt kaffe

Pärlsocker, kokos eller strössel att rulla i.

Vispa socker och smör först tills det blir fluffigt och vitt. Blanda i resten av ingredienserna, forma små bollar (rulla alla bollarna först, annars blir det ett himla kladdande med pärlsocker som fastnar och blir kletigt) och rulla dem sedan i valfri garnering. Låt stå svalt.

Tadaa. Faktiskt en av de godaste sakerna på ett fikabord, håller ni inte med? Brukar alltid gå hem hos både stora och små!

Lite fler goda chokladbollar hittar ni här, de goda Oboy-bollarna finns HÄR, en läcker chokladbollstårta med nutella hittar ni HÄR och de populära tiptop-bollarna hittar ni HÄR.

Håller på och fyller små alla-hjärtans-påsar till barnen som de ska få på fredag. Länge sen vi hade några fredagspåsar, nu passar det ju ypperligt. Ska visa vad jag stoppat i sen, rädd att de tjuvläser 😉

KRAM

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00