Vad jag har har i min sminkväska

Innehåller reklam och annonslänkar för Nordicfeel

IMG_2523

Hej hej

Jag sitter och beställer dubbletter av mina måsten i sminkväskan. Den ska med till lägenheten i Spanien och stanna där, så slipper man packa med sig allt varje gång och vet att allt finns. Just nu får man nämligen 20 % rabatt på det mesta med koden MATPLATSEN20 så då passar jag också på 🙂

IMG_2522

Det här är basen i min sminkväska och vad jag använder när jag sminkar mig. Det enda som saknas är en kajalpenna för den var helt slut så det får jag beställa två. (Har ni tips på nån bra förresten??)

IMG_2524

IMG_2525

Mitt brunrosa rouge (icy rose) är inte heller med på bild då det var slut, den använder jag som lite counturing på kinderna och finns HÄR. Men sen har vi en krämig (ljuvlig) higlighter från Sensai HÄR, prisvärd higlighter i puderform  HÄR, lätt foundation från Sensai (sandbeige) med spf HÄR, täckande cremefonduation HÄR i färgen 75 (skulle jag bara använda EN sak så skulle det vara den), festligt läppstift (som jag oftast blandar med nåt ljusare gloss över) HÄR, compact powder i porcelain HÄR, ögonskuggspalett (nude) i fina färger (som sitter sååå bra) HÄR, mascara för fylligare fransar HÄR och längre fransar HÄR, liten rouge i härlig färg HÄR.

IMG_2531
IMG_2528
IMG_2527
IMG_2529

(Sen har jag alltid mitt ljusa favvo-läppstift från M.A.C i färgen Gel Frost och bästa bronzern från FACE i färg nr 5)

Koden gäller 12-14 februari. Ej på Olaplex, Kevin Murphy, Maria Nila, Sensai, Maria Åkerberg, M Picaut, value packs och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Nu ska Micke och jag slå oss ner i soffan för dagens Farmen (och kanske Big Brother) och en ost- & charkbricka.

Trevlig kväll!

 1. Anette skriver:

  Jag köpte kajal av Make Up store för en tid sen när de hade 50% rabatt på Åhléns och de gillar jag verkligen. Sitter bra och går att sudda vid behov

 2. Har du tips på någon bra concealer, om du använder det? 🙂

  1. Använder den kompakta foundationen till det oftast men annars gillar jag sensais! Kram

 3. Maria skriver:

  Kajal jag gillar är Lancomes Crayon Khol. Tycker den är lättmålad och sitter bra. Samma med Urban Decays pennor.

  Ha en fin dag!

  Kram Maria

  1. Tack för tipsen!! Ha en härlig dag! kram

 4. Nazima skriver:

  Bra tips! Tycker du sminkar dig så fint. Mitt tips på kajalpenna är clinques, bästa ever! Använder knappt nån annan än deras nuförtiden och den håller så mkt bättre än billigare varianter.
  Blir det Spanien nu på sportlovet måntro? Har era barn sportlov nu eller nästa vecka?
  Mina har nu och imorgon ska vi ner till götet och gå på Universeum och även kolla lite affärer… Barnen har bestämt sushi till lunch så jag får snällt hänga på och äta yakinikou eller dim sum istället . Äter inte sushi.
  Kramar!

  1. Tack rara. Och tack för tipset! Yes det blir spanien, har en del som måste fixas med på plats och tajmar in det med sportlovet så vi kan åka alla 4. Längtar såå efter sol och värme! Vi har sportlov nästa vecka. Här äter ingen sushi 😉 (jo med entrecote!). Ha det så mysigt i Göteborg och hoppas ni får bättre väder än vi hade i helgen! kram

 5. Miia skriver:

  Halloj,

  Kan rekommendera ett märke som finns på många
  platser i Spanien. Kiko Milano väldigt prisvärda produkter bäst av allt är att det är super bra produkter. Ett måste om du hittar en butik.

  Ha en bra kväll även er resa sedan ☀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..