ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vad jag har har i min sminkväska

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej

Jag sitter och beställer dubbletter av mina måsten i sminkväskan. Den ska med till lägenheten i Spanien och stanna där, så slipper man packa med sig allt varje gång och vet att allt finns. Just nu får man nämligen 20 % rabatt på det mesta med koden MATPLATSEN20 så då passar jag också på 🙂

Det här är basen i min sminkväska och vad jag använder när jag sminkar mig. Det enda som saknas är en kajalpenna för den var helt slut så det får jag beställa två. (Har ni tips på nån bra förresten??)


Mitt brunrosa rouge (icy rose) är inte heller med på bild då det var slut, den använder jag som lite counturing på kinderna och finns HÄR. 

Men sen har vi en krämig (ljuvlig) higlighter från Sensai HÄR, prisvärd higlighter i puderform  HÄR, lätt foundation från Sensai (sandbeige) med spf HÄR, täckande cremefonduation HÄR i färgen 75 (skulle jag bara använda EN sak så skulle det vara den), festligt läppstift (som jag oftast blandar med nåt ljusare gloss över) HÄR, compact powder i porcelain HÄR, ögonskuggspalett (nude) i fina färger (som sitter sååå bra) HÄR, mascara för fylligare fransar HÄR och längre fransar HÄR, liten rouge i härlig färg HÄR.

(Sen har jag alltid mitt ljusa favvo-läppstift från M.A.C i färgen Gel Frost och bästa bronzern från FACE i färg nr 5)

Koden gäller 12-14 februari. Ej på Olaplex, Kevin Murphy, Maria Nila, Sensai, Maria Åkerberg, M Picaut, value packs och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Nu ska Micke och jag slå oss ner i soffan för dagens Farmen (och kanske Big Brother) och en ost- & charkbricka.

Trevlig kväll!

8

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00