ANNONS
Integritet på Tailsweep

Små söta ost – & basilikahjärtan

/

Hej hej

Dessa tilltugg är som gjorda för bubbel och alla hjärtans dag!

Hittade dessa en gån gi tiden på ett bröllopsforum, tydligen ett poppis tilltugg till Champagne på just bröllop. Går utmärkt att frysa in och ta fram några vid oväntat besök. Kul med något annat än vanligt snacks som tilltugg.

Ost & basilikahjärtan
ca 80 st
100 g kallt smör
3 + 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
4 dl riven västerbottenost
1 kruka basilika

Sätt ugenen på 200 grader. Mixa ost och basilika i en matberedaren. Tillsätt smör, mjöl och bakpulver och kör snabbt ihop till en deg. Kavla degen på en mjölad bänk till ca 1/2 cm i tjocklek. Stansa ut hjärtan med ett litet pepparkaksmått. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda dem i ugnen ca 10 min. Låt svalna och förvara i tättslutande burk eller i frysen.

Försvinnande goda i all sin enkelhet!

KRAM

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00