ANNONS
Integritet på Tailsweep

Oh happy day!

/

Innehåller annonslänkar (Ellos, Vero Moda)

Hej hej

Är på SÅ bra humör. (Och SÅ glad för alla era gulliga kommentarer på sistone. Blir så himla glad att ni gillar bloggen!) Håller på och rensar kylen nu och svänger i hop en brunch med lite av varje tills Micke kommer hem. Måste visa lite fint jag köpt på sistone. Hittade nämligen världens finaste gräddvita stövletter (på Scorett). Satt som en smäck, så fint att ha till söta klänningar eller vad som helst. Men hur håller man dem så vita och fina? Köpte i ren panik alla produkter som fanns i butiken hehe. (Skokräm, en spray och nån slags våtservetter).

Håll tummarna att detta hjälper 🙂

Sprang även på en gräddvit jeansskjorta som ropade på mig. Snyggt till svarta byxor/skinnbyxor och ett svart linne tänker jag. Från Vero Moda HÄR.

Har även köpt ett par fina våriga klackskor i gråblått med lite lägre klack som är bekväma att gå i. Snyggt till jeans! Från Ellos HÄR.

Snyggt till den gräddvita skjortan och skinbyxorna också..

(Apropå jeans så letar jag med ljus och lykta efter ett par hederliga gammeldags Levi´s 501:or. Vintage alltså – inte de nyproducerade som inte alls är samma sak. Levde i såna jeans när jag var ung och hade en uppsjö av dem – men de hamnade på tippen i nån flytt tyvärr. Kanske inte hade passat nu heller 😉 Är det nån som har ett par till salu så hojta till!)

Sen handlade jag ju lite Svenskt Tenn i Göteborg i helgen (på Tinna).

Nya kruk-underlägg till mina småkrukor, i silver istället för mässing. Snygga grytunderlägg med ”Stockholm”, dessa tänkte jag ta med till Spanien. Likaså bordstabletterna. Vi har ett ganska liitet matbord så de rundade hörnen blir perfekta.

Och sen den snyggaste nessesären <3 (och vad som finns i den hittar ni ju HÄR)

KRAM

7

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00