Oh happy day!

Innehåller annonslänkar (Ellos, Vero Moda)

DSC_5082

Hej hej

Är på SÅ bra humör. (Och SÅ glad för alla era gulliga kommentarer på sistone. Blir så himla glad att ni gillar bloggen!) Håller på och rensar kylen nu och svänger i hop en brunch med lite av varje tills Micke kommer hem. Måste visa lite fint jag köpt på sistone. Hittade nämligen världens finaste gräddvita stövletter (på Scorett). Satt som en smäck, så fint att ha till söta klänningar eller vad som helst. Men hur håller man dem så vita och fina? Köpte i ren panik alla produkter som fanns i butiken hehe. (Skokräm, en spray och nån slags våtservetter).

DSC_5083
DSC_5085
DSC_5088
DSC_5087
DSC_5103

Håll tummarna att detta hjälper 🙂

Sprang även på en gräddvit jeansskjorta som ropade på mig. Snyggt till svarta byxor/skinnbyxor och ett svart linne tänker jag. Från Vero Moda HÄR.

DSC_5090

Har även köpt ett par fina våriga klackskor i gråblått med lite lägre klack som är bekväma att gå i. Snyggt till jeans! Från Ellos HÄR.

DSC_5102
DSC_5101
DSC_5099
DSC_5100

Snyggt till den gräddvita skjortan och skinbyxorna också..

(Apropå jeans så letar jag med ljus och lykta efter ett par hederliga gammeldags Levi´s 501:or. Vintage alltså – inte de nyproducerade som inte alls är samma sak. Levde i såna jeans när jag var ung och hade en uppsjö av dem – men de hamnade på tippen i nån flytt tyvärr. Kanske inte hade passat nu heller 😉 Är det nån som har ett par till salu så hojta till!)

Sen handlade jag ju lite Svenskt Tenn i Göteborg i helgen (på Tinna).

DSC_5104
DSC_5106
DSC_5107

Nya kruk-underlägg till mina småkrukor, i silver istället för mässing. Snygga grytunderlägg med ”Stockholm”, dessa tänkte jag ta med till Spanien. Likaså bordstabletterna. Vi har ett ganska liitet matbord så de rundade hörnen blir perfekta.

DSC_5108
DSC_5112
DSC_5109
DSC_5110
DSC_5111

Och sen den snyggaste nessesären <3 (och vad som finns i den hittar ni ju HÄR)

KRAM

 1. D skriver:

  Härlig shopping!

 2. Linda skriver:

  Sååå fina köp! Har både sortens underlägg men tyvärr så känsliga så vågar knappt använda då vi fått kasta båge glas- och karottunderlägg. Men men, jag lägger fram, min man lägger undan (tycker fortfarande de gör bäst nytta använda, även om de blir förstörda).

 3. Johanna skriver:

  Har samma necessär, eller om det är varianten större, i mörkare grått. Så bra köp, jag har haft den länge! Tips att använda babywipes att göra rent inuti 🙂

 4. Erika skriver:

  Hej! Jag använder Fläcksuddare att ta bort fläckar o smuts på familjens ljusa skor. Ja,till alla fläckar på ljusa material tex på väggar, stolar dörrar m.m. Finns att köpa på tex Clas Ohlsson. Funkar kanon! Ha en bra fredag!

 5. Åh underläggen var ju såå fina! Vill ha 😊! Är det sådana lite tjockare med kork på balsidan?

  1. Ja precis! Såna hårda. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..