SOL är lycka!!!

v11

 

Hej hej

Men åååååh vilket VÄDER!!! Solen skiner från klarblå himmel och humöret är i topp. Man blir lycklig ut i tåspetsarna av detta väder. Aldrig längtat efter våren (och sommaren) så mycket som i år. Alltid kul att ha något att längta efter.

Effektfullt och fint inför allahjärtans-kvällen: pimpa bubbelflaskan med hobbylim och glitter. Tips till nyår eller Mello-kvällen eller liknande också, finns ju alla möjliga färger på glitter men till Valentines tycker jag det ska vara RÖTT!

gl3
gl1
gl2

En god drink och typ världens enklaste är att servera en kula citronsorbet i champagneglas och hälla på bubblet. Blir såå gott när sorbeten smälter, som en lyxig slush!

v13
v14

Hur ser era planer ut för kvällen??

Jag håller på och packar det sista i resväskorna. Flyget till vårt andra hem går tiiiidigt i morgon bitti så vi firar alla hjärtans på Arlanda i kväll. Var äter man godast i Sky city??

KRAM

 1. Välkommen till Spanien o Torrevieja!! Vi har semesterhus här sedan 3 år tillbaka o älskar det! Idag på Alla Hjärtan har det varit riktigt sommarväder vi solade o premiärbadade i vår pool! Ser framemot dina härliga inlägg härifrån Torrevieja!!

  1. Åh vad härligt, vi längtar så!!! Kram

 2. Emma skriver:

  Ha en jättefin resa!!

 3. Sussi skriver:

  Hej hej från en annan terminal! 😀
  Itamae är det enda som gäller i Sky. Godaste sushin ever men har andra rätter också. Inte jättemysigt att sitta där kanske men GOTT!

 4. Nirode skriver:

  Yakipasta på East&End 👍
  Beroendeframkallande.
  Jobbade tidigare för SAS och det var ett måste när man besökte Arlanda.

  Önskar er en trevlig resa! 🌞

  Kram
  Anna

 5. Linda skriver:

  Vi gillar alfredos på sky city 🙂 nästa vecka bär det av till gambia 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..