ANNONS

Godmorgon från SPANIEN!

/
IMG_2730

Hej hej

Wifi i lägenheten, yeah! Kom ner till Torrevieja vid lunch i går. Från att vi landade – fick tag i väskor och tog en taxi till lägenheten tog det en timma, smidigt. Lämnade bara in väskorna och kilade ner till stranden och åt lunch på Vela Centro. Delade på en god lax i mandelsås (!), friterad brie och en friterad Caesar och barnen en Margarita. Billigare än frukosten på Arlanda 😉

IMG_2716
IMG_2717
IMG_2721

Alla utom jag glömde solglasögon, man har ju liksom inte vanan inne hemma i det grådisiga vädret 😉 så barnen köpte varsitt par på Ale Hop (och Sebbe köpte lite mer klassiska än dessa också ;)) Den butiken är himla kul, blir alltid flera besök där. Påminner om TGR.

IMG_2724
IMG_2738
IMG_2742
IMG_2743
IMG_2744
IMG_2747
IMG_2751

Februari är den kallaste månaden här. I år har det dock varit kanonväder hittills. Såg en och annan i havet och en hel del solandes på stranden. Nyper mig själv i armen som har tillgång till detta lilla paradis, det bästa vi gjort! Sådan livskvalité att lunka runt här i värmen och lapa sol och energi.

Träffade på nya grannar i huset, ett norskt något äldre par som ska bo här på heltid så det känns bra.

IMG_2755

Gick förbi närmsta ”china” och köpte oss en dramaten-variant. Bästa köpet på länge! Rymde allt och lite till, smidigt när man släpar hem vatten och allt möjligt från affären. Vi har ett stort Consum i princip runt hörnet och en Mercadona en liten bit bort men ändå!

IMG_2764

Sitter just nu och jobbar lite medan Micke försöker koppla in vår SONOS-lampa från Ikea. Det går sådär men jag har sagt åt honom att kontakta chatten på Ikea i en timme. Tror fortfarande inte han hört vad jag sagt. Undra var barnen ärvt det från..

IMG_2683
IMG_2685
IMG_2686
IMG_2687
IMG_2688

Alla hjärtans spenderade vi på Arlanda. Barnen fick fredagspåsar i bilen påvägen dit och blev såå glada. Lite godsaker, smink och skal till airpodsen. Satte oss för middag på On my Way först men fick ingen service alls, efter 20 minuter utan att ens fått beställa något att dricka reste vi oss upp och gick.

Ingen reagerade. (nej inte mycket folk, nästan folktomt). Men såna priser förväntar jag mig mer än så. (Ett glas vin 150-200 kr tex.) Hamnade istället på ett ganska fullt O´learys  med nästan lika galna priser men så är det ju på flygplatser. (En hamburgare 220-250 kr) Men här var det trevlig service och god mat så det fick det vara värt.

IMG_2698
IMG_2697
IMG_2696
IMG_2695
IMG_2690
IMG_2692
IMG_2707
IMG_2709

La oss hyfsat i tid och hann väl sova sisådär 3-4 h. Nästa gång vi har ett tidigt flyg kör vi nog på natten istället. Hade dock samlat i hop till en gratisnatt nu och alltid skönt att vara på plats på morgonen.

IMG_2712

På flyget hit såg jag klart på serien The Stranger. Så bra!! SE DEN! Bara en säsong och så spännande så man ser hela utan att tänka på vad man gör, kändes som flygresan gick på en kvart. (Tar ca 3 h 50 min).

Inga planer alls denna söndag. Underbart! Barnen vill spela Beach pong på stranden, killarna är sugna på fika på Bella Mar Beach, jag vill ta en långpromenad och Olivia ligger på sitt rum i sann tonårsanda och önskar sig en förstärkare till wifi:t för det räcker inte till sovrummen 😉

Ska fixa veckans matsedel först bara så den kommer om en stund!

KRAM

Efterlysning: vet ni någon som bloggar från Torrevieja så tipsa gärna! Eller om ni brukar/har varit här och har någon sån kategori. Läser gärna! 

19
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00