ANNONS
Integritet på Tailsweep

En bättre måndagsmorgon i februari

/

Innehåller annonslänkar för Ellos

Hej hej

Nyhetsmorgon på tv och redan strålande sol från klarblå himmel utanför fönstret. Bästa starten på en måndag!

Det kommer som ni märker ett förprogrammerat recept om mornarna så ni ska ha något smarrigt tips varvat med vykorten från Spanien. Ska försöka laga mer mat här hemma också men hittills har det mest blivit långa frukostar och plock (ost/chark) i detta kök.

Fuskrosorna fick följa med hit. Ska köpa en större vas eller två, blev lite trångt. Och min favorit-vattenflaska är min ständiga följeslagare. Är dålig på att dricka vatten men det blir roligare med en fin flaska (från Ale-hop).

Fick nyss sällskap av den andra morgonpigga i soffan, Micke och Olivia sover fortfarande.

Och soffan får jag många frågor om, den är från IKEA och man kan bygga den lite som man vill. Vi har valt två schäslonger och en soffdel med bäddsoffa i som man kan fälla ut för en dubbelsäng.

I går körde vi skönt söndagslunk och strosade längs stranden utan planer. Alltid nån som spelar musik och folk har så härligt avslappnat tempo. Blir lugn och lycklig i hela själen.

Åt så sen och lång frukost hemma så vi slog oss ner för lite snacks/fika vid lunchtid på Laterracica.

Ett glas vin här kostar 2,5 euro, lite skillnad mot glaset på Arlanda häromkvällen för 189 kr 😉

Framför ligger en liten strand dit barnen kilar ner när de tröttnar på att sitta still och spelar lite beachpong, och bredvid resraurangen ligger Ale-hop där man alltid hittar nåt kul.

Gick förbi El Muelle och bokade bord för kvällen. Hit går vi ganska ofta, det kan vara sisådär – ibland jättebra och bra service, ibland lite si och så och ibland pannkaka. Väldigt gott kött så vi går visst tillbaka ändå 🙂

Strosade runt i stan. Mycket är stängt på söndagar förutom vid strandpromenaden (även mataffärer så handla på er vad ni behöver dan innan). I dag rustades det inför kvällen med stolar efter stolar gata upp och gata ner. Det vankades nämligen karneval i stan!

Dagens skön blus var DENNA från Ellos, byxor från H&M, poncho Davida, väska Louis Vuitton, solglasögon Twist & Tango.

Mellanlandade på balkongen och njöt av kvällssolen. Valde just denna lägenheten dels för att den har ett lite lägre hus framför sig så vi har sol denna tid jämfört med grannarna som får skugga. Älskar att sitta och kika på vad grannarna i de andra husen har för sig men det är skönt att inte ha nån precis rakt över som kikar in.

Nu ska jag ta mig en kaffe och strukturera upp det här gänget 🙂 I dag ska det bli 22 grader och sol så vi laddar för en dag på stranden.

KRAM!

30
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00