ANNONS

Beachday all day

/
IMG_3180

Hej hej

I går var det härligt strandväder. Bävar lite för sommaren när det är så tokvarmt, måste köpa ett parasoll tills dess. Nu är värmen perfekt dess soliga dagar. Lite kyligt i skuggan och om det blåser men sätter man sig mot kanten där de flesta sitter så här års så är det ljuvligt. I går varken blåste det eller var kallt (22 i skuggan). En del badar i havet (som tex  syskonen Riis, inga badkrukor där inte) men jag doppar helst inte ens tårna 🙂

IMG_3182
IMG_3191
IMG_3172
IMG_3168
IMG_3197

Jag tog en promenad bort till Burger King och köpt med mig lunch. Picknick i februari liksom! När jag packade upp visade det sig dock att de missat att lägga ner en hamburgare. Suck! Lite för långt för att gå tillbaka och säga till (10-15 min promenad ena vägen) så det var bara att muttra och dela på det vi hade. Jag som brukar vara så bra på att dubbelkolla sånt. Lärde mig en läxa, framöver trippelkollar jag.

IMG_3203
IMG_3201

Spenderade hela dagen på stranden och knatade hemåt när det började bli kyligare. (Det tar ca 5 min att gå hem med packning) Sen tog Micke och jag med oss vår ”dramaten” och gick till Mercadona för att fylla på lite. Gillar egentligen Consum bättre och allra bäst Carrefour. Den sistnämnda har vi dock inte promenadavstånd till i krokarna.

IMG_3212
IMG_3214
IMG_3215
IMG_3216

Kvällen spenderades hemma med en tonfisksallad framför Farmen på tv4 play. Varje gång det var reklampaus (vilket är o f t a) så bröts programmet och man fick börja om. Både jag och Sebbe somnade i soffan av tristess.

IMG_3217
IMG_3218
IMG_3220
IMG_3221
IMG_3222

Alltså grönsaker utomlands. De smakar 100 ggr mer än hemma. Satt och njöt av både tomat och gurka som om det vore godis! (och avokadon var ju p e r f e k t men det tål jag tyvärr inte nåt vidare och vågar inte prova, ögonlocken brukar svullna upp ;))

I salladen hade vi en salladsmix, små svarta oliver, gul lök, grön paprika, tomater, gurka, majs, avokado, kokt ägg, citron och tonfisk. Toppat med en dressing på crème fraîche blandat med ketchup, salt och peppar. Enkelt men såå gott!

KRAM

21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00