Salt n´ Pepper i Torrevieja

IMG_3304

Hej hej

Var helt slut när vi kom hem i går kväll så laga mat var inget lockande alternativ. Efter en stunds velande där nästan samtliga somnade i soffan så kilade vi ner till vår närmsta kvarterskrog på första tvärgatan, Salt n´Pepper.

Det ser inte så där värst ut för världen, köket är grekiskt med menyer i plastfickor och hittills har här inte varit så mycket folk när vi varit här (kan bero på säsongen) men personalen är den vänligaste i hela Torrevieja tror jag och maten är jättegod och inte särskilt dyr. Avslappnat, lagom, prisvärt och trevligt. Perfekt som kvarterskrog.

IMG_3290

Hälsades glatt av personalen som önskade oss välkomna tillbaka och förklarade vad som var nytt på menyn sen sist vi var där. Tex de friterade ostrullarna till höger som var amazing! (de runda ostbollarna med honung är också goda, de har jag ätit förut).

IMG_3282

Micke kollade på hockey i telefonen i smyg och såg oskyldig ut..

IMG_3288

Husets vin var uppgraderat till detta och var SÅÅ gott! Ska se om vi kan hitta det i butik nånstans här, vill också ha det som ”husets vin”. Har hittat en så himla god Cava jag ska bunkra upp med, 1,80 € flaskan i matbutiken! Nästan löjligt billigt 🙂

IMG_3286

Barnen älskar deras nugget med pommes. Läsk ingår i barnrätterna.

IMG_3283

Personalen erbjöd sig att ta en bild, så gulligt så jag kunde inte tacka nej. Känns väldigt 1990:)

IMG_3295
IMG_3294

Till huvudrätt tog vi en ugnsbakad beef sirloin (glömmer alltid vad det är för kött??) med god sås och en moussaka (jättegod!) med grekisk sallad.  Prisvärd middag – 2 förrätter, 2 barnrätter med 2 drickor, en flaska vin, en öl och två huvudrätter för ca 600 kr. Till notan fick vi varsin shot och barnen smågodis. (Många av er har efterfrågat prisbilder, både här och i Sverige. Är det av intresse?)

IMG_3302

Det var vår tisdagskväll det. I dag kör vi skön slappedag. Micke har fixat internettäckningen så den funkar i sovrummen nu (ska gå upp och kolla om den funkar vid poolen också sen är jag nöjd :)) så barnen ligger inne och slappar med varsin telefon. Behövs såna dagar också. Jag har suttit på balkongen hela dagen och har en del jobb att ta igen, lyssnar på musik och dricker en Vichy Catalan (växlande väder i dag med en del moln så det passade fint) och bara allmänt mår fint 🙂

Vad gör ni i dag?? Berätta gärna, alltid kul att höra!

KRAM

 1. Tessan skriver:

  Sirloin är ryggbiff 🙂
  Spanska priser är underbara… njut av ledigheten!

 2. Susanne skriver:

  Nu är vi installerade i vårt underbara hus. Salt and peppar har vi varit på några gånger, alltid god mat och tillika personal. Imorgon ska vi på ett ganska nyöppnat ställe (The Place). Hoppas att rekommendationerna stämmer. Ha det gott/ Susanne

  1. Härligt!! Vi har också hört talas om The Place, berätta jättegärna hur det var! Ha det så skönt i värmen! Kram

 3. Härligt med schysst kvarterskrog 😁 Jag har roat mig med öppna förskolan med 1-åringen, sen kom min mamma och löste av, hämtade den stora på förskolan så jag kunde åka in till stan och tatuera mig ☺️ min första och enda (tror jag) 😉 skrivit makens och barnens namn i en symbol. Sen hade vi datenight på sergel med bad boys for life och lite middag – superhärligt ☺️ Hoppas att ni får en fin dag imorgon också!

 4. Anna skriver:

  Åh vilken cava? Vi åker till Spanien senare i vår. Hyr hus och kommer ju handla en hel del.. 🙂 tips på bra vin är alltid bra!

 5. Lovisa skriver:

  Älskar mannen i bakgrunden på er familjebild haha!

  Jag har jobbat, tagit en promenad i skolskenet, varit på boxning och nu latar jag mig i soffan. En helt vanlig onsdag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..