ANNONS
Integritet på Tailsweep

Salt n´ Pepper i Torrevieja

/

Hej hej

Var helt slut när vi kom hem i går kväll så laga mat var inget lockande alternativ. Efter en stunds velande där nästan samtliga somnade i soffan så kilade vi ner till vår närmsta kvarterskrog på första tvärgatan, Salt n´Pepper.

Det ser inte så där värst ut för världen, köket är grekiskt med menyer i plastfickor och hittills har här inte varit så mycket folk när vi varit här (kan bero på säsongen) men personalen är den vänligaste i hela Torrevieja tror jag och maten är jättegod och inte särskilt dyr. Avslappnat, lagom, prisvärt och trevligt. Perfekt som kvarterskrog.

Hälsades glatt av personalen som önskade oss välkomna tillbaka och förklarade vad som var nytt på menyn sen sist vi var där. Tex de friterade ostrullarna till höger som var amazing! (de runda ostbollarna med honung är också goda, de har jag ätit förut).

Micke kollade på hockey i telefonen i smyg och såg oskyldig ut..

Husets vin var uppgraderat till detta och var SÅÅ gott! Ska se om vi kan hitta det i butik nånstans här, vill också ha det som ”husets vin”. Har hittat en så himla god Cava jag ska bunkra upp med, 1,80 € flaskan i matbutiken! Nästan löjligt billigt 🙂

Barnen älskar deras nugget med pommes. Läsk ingår i barnrätterna.

Personalen erbjöd sig att ta en bild, så gulligt så jag kunde inte tacka nej. Känns väldigt 1990:)

Till huvudrätt tog vi en ugnsbakad beef sirloin (glömmer alltid vad det är för kött??) med god sås och en moussaka (jättegod!) med grekisk sallad.  Prisvärd middag – 2 förrätter, 2 barnrätter med 2 drickor, en flaska vin, en öl och två huvudrätter för ca 600 kr. Till notan fick vi varsin shot och barnen smågodis. (Många av er har efterfrågat prisbilder, både här och i Sverige. Är det av intresse?)

Det var vår tisdagskväll det. I dag kör vi skön slappedag. Micke har fixat internettäckningen så den funkar i sovrummen nu (ska gå upp och kolla om den funkar vid poolen också sen är jag nöjd :)) så barnen ligger inne och slappar med varsin telefon. Behövs såna dagar också. Jag har suttit på balkongen hela dagen och har en del jobb att ta igen, lyssnar på musik och dricker en Vichy Catalan (växlande väder i dag med en del moln så det passade fint) och bara allmänt mår fint 🙂

Vad gör ni i dag?? Berätta gärna, alltid kul att höra!

KRAM

14

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00