ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bananpaj – smakar som friterad banan på kinarestaurang!

/

Hej hej!

Fler som tycker friterad banan är galet gott!!?? Man äter ju dock ofta så mycket på kinabuffé så man inte orkar nån dessert och det är nog lite pillrigt att göra själv (men nu blev jag ju himla sugen på att testa). Men något som är superenkelt är denna bananpaj – och den smakar som friterade bananer!!


.
Bananpaj

4 bananer
1 1/2 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
en nypa salt
75 g smör, rumstempererat
1/2 dl ljus sirap

Skiva bananerna och lägg dem i en pajform. Blanda samman resterande ingredienser till en kladdig deg och klicka ut över bananerna. Bred ut den så gott det går och grädda sedan 20-25 min i 225 C. Serveras ljummen med vaniljglass och ringlad sirap över. Mums!!

Knaprig knäckig kolasmakande yta med krämigt inre, slurp.

Denna måste ni bara prova! Perfekt avslut på en asiatisk middag eller när som helst.

KRAM

14
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00