ANNONS

Ännu en skön dag i vårt älskade lilla paradis

/

Innehåller annonslänkar

IMG_3392

Hej hej

Dagarna flyter nästan i hop här, vet knappt vad det är för dag. Ganska bra betyg på en semester ändå 🙂

I går for vi till det lilla köpcentrumet Habaneras. Man kan nog egentligen promenera dit om man inte har två barn med sig men nu blev det en taxi (ca 7 euro). Här finns Zara, H&M, Starbucks, några leksaksaffärer och andra klädbutiker, lite restauranger och något bauhausliknande. Dessutom ligger Carrefour bredvid (och Mc Donalds ;))

IMG_3391

Hade lite småsaker att köpa som ett handtag till en dörr och en hasp. Jag provade ett par solglasögon från Prada som jag provar varje gång vi åker dit, men aldrig köper, och alltid ångrar mig. Provar dem säkert nästa gång med.

IMG_3390
IMG_3389

Köpte en söt top men den kräver ett par höga byxor och modet här i butikerna är förvisso till 99% höga (gärna pösiga) byxor och kortare toppar så det ska ju inte vara så svårt tycker man men efter att ha provat ca 50 par så gav jag upp.

Åldern eller kroppsformen eller nåt tar emot, jag tycker jag ser ut som jag ska på 80 tals-maskerad och blir kort och bred och ser allmänt muppig ut. Jättefint på andra men hittills inte på mig. Jag letar vidare 🙂

Sen var det på tok för fint väder för att bli långvariga. Åkte hem och slängde på oss badkläder och packade med oss strandkitet och gick ner till strandpromenaden och intog en lunch i solen på Sirocco.

IMG_3394
IMG_3396

Man är ju proffs och har införskaffat en pirra att surra fast solstolar och bag på så slipper man bära 🙂

IMG_3418
IMG_3415
IMG_3409
IMG_3410
IMG_3412

Olivia har blivit galen i vitlöksbröd som här i Torrevieja ofta är en pizza heltenkelt med ost och vitlök. Sebbe körde på ett säkert kort och åt en Margarita (god pizza här), Micke tog en tonfisksallad och jag beställde lax i dillsås och kapris. Denna laxen är sååå god men i dag hade den mycket ben i sig så det tog sin tid att äta. Livrädd att svälja ben!

IMG_3423
IMG_3419
IMG_3424
IMG_3425
IMG_3437
IMG_3434

Sen blev det en sangria i plastmugg till dessert och beachhäng i det ljuvliga vädret.

Tips; min sköna poncho i bomull hittar ni HÄR. Älskar ju ponchos, det bästa plagget. Denna är så himla skön i skön rejäl kvalité och fina färger och finns i strl 36-64!  Ultimata plagget i vår/sommar, snyggt över allt från jeansjackan till bikinin.

IMG_3478
IMG_3481
IMG_3465
IMG_3461
IMG_3468

Sen utklassade jag Sebbe i att kasta GRIS 🙂 och sen småslumrade vi i våra solstolar tills stranden nästan var tom. Hade planer på att gå ut och äta annars hade jag gärna suttit kvar med min pocket tills solen gick ner. Det är något så himla fridfullt med att titta ut över ett hav!

IMG_3484

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00