ANNONS

På min balkong, på min gata i stan..

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Nextory

IMG_3541

Hej hej sköna fredag

Här startade dagen med sovmorgon, lyckades somna om och sov till 9.30, så himla skönt och alldeles lagom. Längre än så känns som slöseri med dagen. Sen har vi som vanligt suttit och ätit långfrukost på balkongen. Hämtat lite mer av ditten och datten i timmar nu, så mysigt.

IMG_3536

Sitter och funderar på om vi ska styra upp dagen eller ha inga planer alls och bara strosa runt lite. Helgen har vi tänkt vika till beach-häng men är lite sugen på att röra mig i dag.

IMG_3556

Sitter även och läser kokböcker som vanligt och letar inspo och idéer. Ni har säkert sett alla mina spaltmetrar med kokböcker i hyllorna hemma. Jag köpte varenda kokbok jag kom över förr, bokrean var som mina godisbutiker, jag köpte allt. Men nu är det faktiskt jättelänge sen jag köpte en ny kokbok. Betydligt smidigare (och billigare) är ju att läsa dem i datorn/paddan/mobilen istället! Jag har ett konto hos Nextory och förutom alla ljudböcker som jag plöjer så finns det ju så mycket e-böcker att läsa, det glömmer man kanske lite? Framförallt kokböcker älskar jag att bläddra i här, det finns ju tusentals.

IMG_3554
IMG_3557

Alltså hallå hur gulligt med enhörningsmat??

IMG_3558
IMG_3560

Tips! Ni kan testa Nextory en månad gratis och se om det är något för er med min kod Matplatsen30 HÄR (gäller alla nya medlemmar, ingen bindningstid!).

IMG_3538

Ha en skön fredag kära läsare så hörs vi lite senare!

KRAM

3
80

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00