ANNONS
Integritet på Tailsweep

EFIT – ett foto i timmen här i Spanien

/

07.00 Godmorgon och hej! På efterfrågan så kör jag EFIT i dag! Dvs ett foto eller så i timmen så kika in under dagen så uppdateras bloggen vara timme. (Pga dålig täckning så blir det gårdagens dag så jag kunde förprogrammera lite)

Dagen började ovanligt tidigt av att Micke väckte mig strax innan 7 och undrade om jag hörde vad han hörde. Det lät som nån låg på gården och hade …eh… hm… brutit benet eller nåt? (#censur). Hade tydligen hållit på en timma (!) så han kunde inte sova och Olivia hade också vaknat av ljudet och trodde nån skadat sig. Det lät liksom så. Fast med lite ”yeah baby” också.. På allvar?? Inte ok! (Det bor just nu bara ett pensionärspar i huset vad vi vet förutom oss så det måste varit nån annans gård/tak?)

Stängde alla fönster och gick upp och kokade mig en kopp kaffe och öppnade datorn medan de andra somnade om..

5

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00