ANNONS

EFIT – ett foto i timmen här i Spanien

/
IMG_3738

07.00 Godmorgon och hej! På efterfrågan så kör jag EFIT i dag! Dvs ett foto eller så i timmen så kika in under dagen så uppdateras bloggen vara timme. (Pga dålig täckning så blir det gårdagens dag så jag kunde förprogrammera lite)

Dagen började ovanligt tidigt av att Micke väckte mig strax innan 7 och undrade om jag hörde vad han hörde. Det lät som nån låg på gården och hade …eh… hm… brutit benet eller nåt? (#censur). Hade tydligen hållit på en timma (!) så han kunde inte sova och Olivia hade också vaknat av ljudet och trodde nån skadat sig. Det lät liksom så. Fast med lite ”yeah baby” också.. På allvar?? Inte ok! (Det bor just nu bara ett pensionärspar i huset vad vi vet förutom oss så det måste varit nån annans gård/tak?)

Stängde alla fönster och gick upp och kokade mig en kopp kaffe och öppnade datorn medan de andra somnade om..

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00