ANNONS

Borta bäst, hemma bäst..

/

IMG_3855

Hej hej

Är hemma i vårt kalla land igen och lika glad för det. Kom hem till strålande vårsol och fågelkvitter i går! (iskallt dock) Älskar att vara hemma. Oavsett om det är i Spanien eller Sverige 🙂 Har många restaurangtips från tidigare resor kvar från Spanien men det får bli lite längre fram. Vår sista dag spenderades så här:

IMG_3856
IMG_3858
IMG_3861

En sista frukost på balkongen och utsikt över vår gata i stan ner mot havet.  Och sedan en promenad ner dit.

IMG_3868
IMG_3869
IMG_3870

Mer och mer folk om dagarna på strandpromenaden. Torrevieja börjar vakna till liv efter vintern. Ska bli spännande att se hur sommarmånaderna ser ut, vi har aldrig varit här på sommaren. Månader vi upplevt här är okt, nov, dec, jan, feb, mars. Jag har ju inte berättat om allra första gången vi var här och letade boende, det höll på att sluta med att vi åkte hem första kvällen haha. Gillade det i n t e  a l l s.  Jag får berätta om det nån dag 🙂

IMG_3909
IMG_3912
IMG_3921

IMG_3900
IMG_3891
IMG_3898
IMG_3894

Vi letade bord på flera ställen för lunch men det var knökfullt. Fick tillslut plats på Soraya. Tänkte oss inte för och beställde varsit glas vin / öl men här får man s t o r a saker om man beställer deras ”Grande” så Micke satt där igen med sin gigantiska öl medan borden bredvid skrattade gott (och jag råkade beställa en halv flaska). Det är lite av en turistfälla det där, de är bra på merförsäljning 😉 men annars är det gott och trevligt! Cesarsalladen var sådär men köttfärspizzan jättegod. Och till barnen det oooovanliga valet Nuggets & pommes. Jaja man överlever väl en vecka på det med 😉

IMG_3931
IMG_3940
IMG_3871

Strandhäng in i det sista. Detta kommer jag sakna! Sen fick vi slita oss och gå hem och packa. Gick ut för middag på kvällen och tänkte först bara kila ner till vår kvarterskrog i hörnet, Salt & Pepper, men det var proppfullt, liveband och styrdans hehe. Så vi strosade vidare och hamnade tillslut på Habitus som är en av de absoluta favoriterna. Stillsamt, vackert, trevlig personal, gratis bubbel innan maten, god meny och Olivias favorit mini-burgare på barnmenyn. (HÄR ser ni mer bilder!) Sebbe testade deras Nuggets (av misstag, jag beställde egentligen grillad kyckling men sa nog bara kyckling och tänkte inte på att det fanns två kycklingrätter, men han gillade dem så ingen fara på taket även om det var andra gången denna dag 😉 ). Riktiga hemgjorda pommes, 100 pluspoäng för det.

IMG_3955
IMG_3962

Jag åt en lax med mandelsås. OMG SÅ GOTT! Den rätten ska jag försöka återskapa under veckan medan jag fortfarande minns hur den smakade.

IMG_3959
IMG_3960
IMG_3963

Köttet smälte i munnen! Men ”Sötpotatis” visade sig vara såna här små färskpotatisar (?) och inte det vi trodde var sweet potatoes.

Cheesecake i glas med karamell och kakor. Och sen fick Micke sin avec i ett såå fint glas (och vi behöver faktiskt glas), vi fick namnet på butiken de var köpta i men hann ju inte dit denna gång men dit ska jag!

IMG_3968
IMG_3973
IMG_3980

Alla nöjda och glada med detta avslut på ett helt fantastiskt sportlov! Och så glad jag blir att ni tyckt det var kul att följa, tack för alla rara kommentarer! <3

KRAM

25
167

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00