ANNONS

Solig fredag och så pepp så jag spricker!!

/

Innehåller reklam för Filip (Kilver/Eriksson) och annonslänkar för H&M, Ellos, Gina tricot och Åhléns.

IMG_4095

Heeeej alla fina läsare!

Här kommer fredagspeppen!  <3

Hoppas ni vaknat på allra bästa humör. Att jag vaknade 5-nånting av Mickes väckarklocka kanske inte är anledningen till mitt goda humör men det är däremot det faktum att det är FREDAG, solen skiner från klarblå himmel (det känns som vår, kan bero på att jag inte varit utanför dörren än) och kylen är full med godsaker inför helgen.

IMG_4177
IMG_4178

Alla slutar tidigt på fredagar så Micke och jag ska äta fisksoppa till lunch innan vi åker upp på stan en sväng allihopa och kalasa på en liten tarte med chokladtryffel och kolasås till kaffet och en pralin eller fem.. Dör så gott! Har varit så där himla hälsosam i veckan och inte ätit sötsaker och bara druckit vatten, kunde behövas efter semestern 😉 Men nu är det ju fredag, här ska firas!

IMG_4139
IMG_4142
IMG_4150
IMG_4145

I vardagsrummet står nya blommor. Och där kan de stå länge, de är nämligen fejk 😉 Vad har hänt med mig som var så anti fejkblommor? Men det är ju skillnad på blommor och blommor, vissa syns på 5 mils avstånd att de är av plast medan andra måste man känna på för att verkligen tro det. Dessa syns inte på lite håll iallafall 😉 behövde nåt maffigt/stort/yvigt till denna vasen.

IMG_4143
IMG_4151

I soffan går kuddarna nu i vår mot beige/grått och senaste tillskottet är DESSA jättekuddar (299 kr) från samma serie som sängens överkast och kuddar men i färgen ”moccabrun”, de är helt ljuvliga! (köper DESSA innerkuddar till)

Jag har köpt lite nytt till garderoben också och det brukar ni ju tycka är kul att se. Det har blivit en vit kråsblus (volangblus?) HÄR, en top med puffärmar HÄR, en söt beige blus med hög krage och 3/4 ärm HÄR (älskar den längden, är lite allergisk mot hel längd på ärmar, då får de ha resår så man kan hasa upp dem eller vika upp, har dem aldrig nersläppta – däremot älskar jag blusar med 3/4 ärm. Vet inte riktigt varför men så är det :))

IMG_4107
IMG_4109
IMG_4110

Envisas med att köpa diadem men tycker egentligen inte jag passar så bra i det. Men i bland är det himla skönt och en snabbfix när frisyren ser lite vissen ut 🙂 Pärlorna från Åhlens och det gråbeiga från Gina.

IMG_4115

Fick en läsk av pappa som vet att jag älskar blodapelsin. Vi brukar jämföra bilder på helgmornarna vem som fått tag i de rödaste och gjort den rödaste juicen.

IMG_4112

Och sen beställde jag ju DENNA vasen som kom i veckan, åhhh som jag älskar den!! Så himla cool! Tror jag ska unna mig lite äkta blommor till den i dag.

IMG_4113

Och jag har varit hos min frisör Filip på Kilver/Eriksson i veckan också och fräschat upp håret med lite mörkare bottenfärg och klippt upp det lite, alltid lika nöjd! Så letar ni frisör så rekommenderar jag dem varmt. (Fler bilder hittar ni i mina stories på Instagram @matplatsen).

(Tittade på Stranger things under tiden, helt besatt!)

IMG_4072
IMG_4074
IMG_4075
IMG_4103

Om ni undrar hur hairtalkslingorna ser ut så sitter de så här:

(Filip färgade fästena i samma färg som bottenfärgen han la i så de smälter in, tadaaa. )

IMG_4381
IMG_4378

Räkmackor utan macka har jag ätit till lunch så många ggr denna vecka att jag tappat räkningen (inspo från min kära Åse som gjort detsamma :)) Man gör helt enkelt en räkmacka med extra allt men skippar brödet.

IMG_4127
IMG_4117
IMG_4118
IMG_4119
IMG_4135
IMG_4132

Ätes med fördel i sängen framför Stranger things. 😉

Sallad, tomat, gurka, en stor klick skagenröra, massor med räkor, kokt ägg, dill, generöst med majonnäs och en skiva blodapelsin (eller citron). Mums! (Vill man ha en macka under så går det naturligtvis utmärkt). Detta märke på ”handskalade räkor” på burk är jättegott.

IMG_4138

I morgon blir det såklart 2:a chansen på tv, barnen har önskat minihamburgare och galler-pommes, Micke och jag ska nog äta skaldjur om jag hittar några bra. Först tänkte vi gå på skaldjursbuffé på stan men sen tänkte vi att njaääfatta hur mkt skaldjur vi får för de pengar hemma!??? (när det ändå bara var vi två, hade vi varit flera hade det varit himla trevligt och en annan grej).

IMG_4136
IMG_4137

Köpte en korg för borstar och hårsaker att ha i badrummet och en liten spegel att ha och kolla från olika sidor med, så att frisyren ligger rätt ni vet.. Och ett par gräddvita jeans och örhängen med ögon.

IMG_4162

(Från H&M, örhängen HÄR, korgen HÄR, byxorna HÄR)

Jeansen, supersköna i lite rakare croppad modell och aningen höga i midjan. Stora i strl, brukar få ha 38 i H&Ms byxor och kjolar men dessa är i 36 och ändå inte så tighta.

IMG_4165
IMG_4244
IMG_4204

Ja man ser ju att de här ögonen vaknade 5-isch i dag iallafall..Blusen (299 kr) HÄR.

Och här kommer tillsist ett suuuuperskönt tips:

IMG_4213
IMG_4215

De svarta skorna som jag har vita och brukar få massa frågor om hann ju ta slut i svart innan jag hann beställa själv meeen jag hittade flera andra kandidater av samma typ (såna dra-på-gympisar) och beställde flera stycken i alla olika prisklasser och alla fick åka tillbaka utan DESSA, de billigaste 🙂 De satt som gjutna och känns som att gå på moln, minst lika sköna som de vita dyrare från Reebook jag har.  Dessutom på kampanjpris nu! Tips tips!Ganska stora i storleken, beställde dem först i 39 men fick byta till 38 och är fortfarande rymliga men bra. Mina fötter är annars en 38,5:a skulle jag säga. HÄR finns de i vitt också.

IMG_4155

I kväll är vi bortbjudna på middag och det ska bli såå kul, inte hunnit umgåtts med vänner så mycket på sista tiden och dessa har jag verkligen saknat. Och jag älskar att bli bjuden på mat 🙂

Så nu håller jag på och provar vad jag ska ha på mig..

IMG_4403

I högtalarna dånar melodifestival-låtar och dammtussarna dansar i takt med mig (det enda negativa med solljuset, på helgens agenda står storstädning). Och jag är bara på ett alldeles spridande härligt FREDAGSHUMÖR!

Önskar er en riktigt härlig skön dag! (och berätta gääärna vad ni ska äta eller har för er, alltid lika kul att höra!)

STOR KRAM PÅ ER!!

72

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00