ANNONS

Inför helgen

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

Godmorgon!

Ligger i sängen med en spikkudde och samlar kraft innan jag kliver upp och väcker barnen. Sovit illa hela helgen och haft/har så ont i nacken. Det blir som att hela ryggen krampar tillslut, går inte ens att slappna av musklerna när jag ligger ner. Måste ta tag i att köpa nån specialkudde och se om det hjälper. Tror sängen är för mjuk för mig (?) men kanske går det att kombinera med bättre kuddar så det blir bra. Tröttsamt att ha ont, lider med er som har konstant värk! Mitt brukar ju gå över. Har dock tyvärr inte orkat sitta vid datorn nåt i helgen men har läst alla fina kommentarer och håller på och svarar på dem nu.

Precis lagt en order själv hos MATSMART på morgonen så jag passar på att tipsa om det. Alltid bra priser och riktiga fynd att göra. Och man kan hitta en del roliga produkter man inte har i sin vanliga butik, eller produkter som utgått etc. Hoppades på att hitta balsamico-chipsen där men tyvärr 😉 Däremot hittade jag dijonnaise som jag letat efter förgäves, Yeay!

Grymt gott i varma mackor och på skinkan tex. Och en senap med smak av tryffel! Måste ju vara gott? Och sen bunkrades det med lite chips och godis inför mello-finalen. Fraktfritt levererat hem vid köp över 500 kr!

KRAM

15

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00