ANNONS

Morgonstund har kaffe i mun

/
DSC_5503

Hej hej

Fler som inte vaknar till innan första koppen kaffe? För mig har det inte ens med koffein att göra (dricker koffeinfritt) men den där varma koppen och doften, den behövs liksom för att väcka kroppen till liv.

DSC_5501
DSC_5497

Har mååånga koppar (nähäää ;)) men favoriten på morgonen är fortfarande dessa billiga latte-kopparna från IKEA vi köpte när vi flyttade in. De rymmer typ en halv liter? (mätte, de rymde 7 dl!). Blir 2-3 såna koppar om dan. Går åt ganska mycket mjölk också, har nog minst 2 dl per kopp. Så olika vad man gillar för mjölk, vi dricker bara röd här hemma (3%, den har kanske olika färg i landet). Och barnen är galna i mjölk så kylen är alltid full med det.

DSC_5496
DSC_5493

Och Nyhetsmorgon. Det hör också till min morgonrutin. Har ofta TVn på som sällskap, ogillar när det är för tyst.

DSC_5511

Hade grannfruarna över på middag i går så just nu går diskmaskinen för fullt. Ska sätta mig och skriva ner vad vi åt strax.

DSC_5504
DSC_5507

Många undrade över märket på ljusstakarna, HILKE heter det! så vackra i sin enkelhet. (Födelsedagspresent från mamma). Appropå födelsedag så fyller Sebbe om ett par veckor och jag har noll idéer på presenter. Han vill ju liksom helst ha pengar att köpa för i spel på mobilen (suck) men han vill ju även ha paket. Några tips på vad man kan köpa till en 9-åring?

KRAM

47

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00