ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vackra vårnyheter!

/

I annonssamarbete med Ellos

Hej hej

Sitter och kikar på vårens godbitar och är så himla sugen på våren nu. Värmen, solen, fågelkvitter, lättare kläder, mjuka pasteller och solglasögon på nästippen. Finaste mode-årstiden tycker jag!

Ellos har som vanligt fyllt på med en massa nytt och fint. Ljuvliga toppar och härliga klänningar för alla smaker och former. Här är några av mina favoriter.

Den svarta kaftanen HÄR, optimala plagget att glida runt i hemma, i trädgården, på stranden? Ljusrosa top med puffärmar HÄR,  så fin nedstoppad i kjol. Den ljuvliga laxrosa silkiga blusen HÄR, den beställer jag bums. Aprikosrosa långkofta med guldknappar HÄR att bära istället för jacka. En silkig svart omlottklänning till vårens festliga kvällar HÄR. Och en vacker blommig klänning med puffiga ärmar HÄR. Och i samma tyg som klänningen finns en v-ringad blus HÄR, hur fina?

Dessutom har jag en rabattkod åt er som ger 30% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken) + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser t.o.m 31/3. Ange koden: 415414.

HÄR hittar ni alla nyheter!

KRAM

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00