ANNONS

Världens godaste Mojito

/
DSC_5714

Hej hej

Tänkte jag skulle bjuda på fredagsdrinken i dag! Och så här en torsdag så ni hinner förbereda den. Det blir helt enkelt världens godaste Mojito!

En av hemligheten i en god Mojito är krossad is. Massor. Hela glaset fullt. (Jag har denna handvevade iskross och den är superbra, blir lagom stor is och enkelt att mala den).

IMG_4580
IMG_4581

Och här kommer det bästa receptet:

Världens godaste Mojito
1 drink

5 cl rom (Havana Club Añejo 3 Años)
3 cl pressad lime
3 cl sockerlag
en skvätt sodavatten
1/2 kruka mynta
1/2 lime i klyftor

Blanda pressad lime och myntablad i ett glas. Muddra försiktigt och häll på rom och sockerlag. Detta får gärna stå och dra i kylen några timmar eller över natten. Fyll ett glas med krossad is varvat med ett par klyftor lime). Häll på drinken och toppa upp med en skvätt sodavatten (ca 3-4 cl inte mer). Dekorera med en myntakvist och lime.

DSC_5711
DSC_5710
DSC_5713

Jag har en hel skål med torkade frukter att dekorera med, blir så himla fint och smidigt att ha redo. (Gör dem så HÄR)

Stick ner ett sugrör och servera genast.

Såg äntligen klart på Stranger Things (Netflix), gillade inte sista säsongen så värst men grät som en tok ändå. Och så har jag sett de nya avsnitten av Liar, har ni inte sett den serien så tycker jag ni ska! (HBO).

I kväll äter vi helstek kyckling här hemma med gräddsås och potatis och kollar i kapp oss på Farmen. Finalvecka, yeah! Vad äter ni?

KRAM

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00